vip

Laatste reactie 15/04/2019 15:28 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Lineke b 1 jaar geleden geplaatst
Vandaag het lidmaatschap omgezet in een vip lidmaatschap. Ik merkte dat ik naar maanden van geen motivatie na deze week echt een paar kleine stapjes gezet heb. Dingen die ik lang als onbereikbaar op dit moment gezet had lijken ineens haalbaar. Ik nam me voor als 1 minuut actie om 10 uur naar bed te gaan en dat is maar mooi 7 dagen gelukt. Ik voel me veel beter. Zoek nog wel hoe of wat. Een deel van mijn tijd gaat gewoon zitten in kijken hoe of wat hier.... Maar ook de 1e video van de academy bekeken. Als ik het goed begrijp is het niet de bedoeling elke dag een nieuwe 1 minuut actie te verzinnen. Maar hoe dan ook het begin is er. 
Froukje Keuning 1 jaar geleden geplaatst
@lineke​ 

Goede actie Lineke om te investeren in jezelf.
Vorig jaar oktober heb de stap gezet aan ben lid geworden van 1 Minuut Community VIP Coaching.
Bij de Academy vind je uitleg hoe 1 Minuut actie te ontwikkelen.
Succes ermee.
Leroy Seijdel 1 jaar geleden geplaatst
Welkom @lineke

Leuk om je bij de VIP-club te hebben! En goed dat je de eerste stap al hebt gezet. De 1 minuutactie is over het algemeen 1 gewoonte (of actie op 1 doel) die je voor een langere termijn toepast. Afhankelijk van je doelen kan dit een andere actie zijn (gericht op 1 doel) of steeds dezelfde actie (gericht op 1 gewoonte). 

Bekijk hiervoor ook even de andere VIP video's. Daar vind je meer tekst en uitleg. Mocht je meer vragen hebben of krijgen, dan kun je die ook altijd hier stellen: https://community.leroyseijdel.nl/boards/support. 

Succes! 😄 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 April 2019 om 22:01
Aantal lezers 10
Aantal reacties 3