Nieuw begin

Laatste reactie 11/02/2024 09:38 door Gertjan
· Markeren als ongelezen
Josefa 1 jaar geleden geplaatst
Nu in het splinternieuwe jaar wil ik weer verder gaan met mijn gekozen doelen. Het heeft niet stilgestaan. Ik ben aan het schilderen, maar met gitaar en zang nog niet begonnen. Ook is het belangrijk voor mij om af te vallen vanwege gevaar op diabetes type 2. Ik ben 66  wil mijn discipline verder trainen. Alles draait om tijdsindeling en discipline en energieverdeling denk ik.  Ik heb het pakket besteld 12x Persoonlijk Succes Programma om mij te helpen mijn doelen te bereiken. Ik weet nog niet goed hoe het werkt. Dat zal ik moeten bestuderen. Waar een wil is is een weg.  Ik ga ervoor.
Leroy Seijdel 1 jaar geleden geplaatst
Welkom @josefa​! Veel succes met het 12x Programma :-)  Naast het programma zouden deze 2 artikelen je mogelijk ook verder kunnen helpen: 1. https://www.leroyseijdel.nl/discipline-leren/ 2. https://www.leroyseijdel.nl/timemanagement-tips/ Veel succes! 
Gertjan Wieringa 4 maanden geleden geplaatst
Heee @josefa succes trouwens, ik kwam je bericht hier tegen,  Zit je nog in de community? Als je t leuk vindt om af en toe te posten wat je doelen zijn en hoe t ermee gaat met die discipline opbouw dan hoor ik t graag,  elders op deze community (bij doelen en resultaten) doe ik met een paar lui elkaars doelen noemen en dat werkt stimulerend, van harte uitgenodigd, Groeten van @gertjanwieringa​  (als je @naam doet dan verschijnt er een uitklapmenuetje waarop je kan klikken en dan verschijnt de naam , door erop te klikken wordt t dikgedrukt en dan krijgt de ander een berichtje.) Groet! ​
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 January 2023 om 20:48
Aantal lezers 19
Aantal reacties 2