Vragen?

FAQ

Binnen de community kun je heel gemakkelijk zelf een topic aanmaken. Bijvoorbeeld om een succesmoment te delen, om om feedback te vragen, om jezelf voor te stellen, etc. Een topic aanmaken werkt heel simpel. 1. Klik op het board waar je een topic aan wilt maken 2. Klik rechts bovenin op 'start een topic' 3. Typ een onderwerp voor je nieuwe topic en voeg je eigen tekst toe. Je kunt indien gewenst ook afbeeldingen uploaden of andere community-leden taggen. 4. Klik op de groene button met 'Start topic in ...' 5. Je topic wordt gepubliceerd en is voor alle community-leden zichtbaar.

1 Minuut Nieuws & Updates: In het board Nieuws & Updates vind je onder andere de laatste ontwikkelingen binnen de 1 Minuut Community. Maar daarnaast worden hier ook onze meest recente blogs geplaatst en delen wij interessante Facebook ontwikkelingen en nieuwtjes waarvan wij denken dat jij als persoon kunt profiteren of waarvan wij denken dat jij dit moet weten. Deel je 1 Minuut Ervaringen: Heb je iets cools bereikt in je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld 20 kilo afvallen, een begin gemaakt voor het schrijven van een boek of één van de challenges opgepakt? Deel je succesen met ons! Successen zijn niet alleen leuk om te lezen, het zorgt er ook voor dat er inspirerende mensen op je afkomen. Daarnaast kun jij van de succesen van andere mensen leren en kun je hier ook inspiratie uit halen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. 1 Minuut Masterclasses: In dit board vind je verschillende inspirerende video's, stappenplannen en handige technieken om het maximale uit jezelf te halen. Het kan dus handig zijn om eerst hier een kijkje te nemen, voordat je een vraag stelt in het 'support' board. Wellicht dat er al een video live staat waarin jouw vraag beantwoord wordt! 1 Minuut Challenges: In het board 1 Minuut Challenges kun je discussies voeren met de andere leden over de challenges. Hoe gaat een challenge bij iemand anders? Wat zijn de win-win situaties? Je vindt hier meer de inhoudelijke reacties op de challenges. Stel jezelf voor: Jezelf voorstellen is de perfecte manier om je te profileren binnen de community en dé plek om andere ondernemers en community-leden te leren kennen. Neems eens een kijkje en maak kennis met de community! Support: Niet alles in de community werkt zoals jij wilt dat het werkt. Of je loopt toch even vast in je eigen persoonlijke ontwikkeling, of bij het aanmaken van een topic. Dit soort vragen kun je stellen in het board support. Zowel onze eigen specialisten als andere community-leden helpen je graag verder met je problemen!

Het leaderboard is een overzicht van onze meest actieve leden binnen onze community. Je status binnen het leaderboard wordt bepaald door de hoeveelheid karmapunten. Karmapunten kun je vinden rechts naast je profielfoto onder het blauwe hartje. Hoe meer topics je plaatst en op hoe meer andere topics jij reageert, hoe meer karmapunten jij ontvangt en hoe hoger jouw positie in het leaderboard wordt. Een hoge positie in het leaderboard is natuurlijk niet noodzakelijk, maar wel erg leuk! En je kunt er prijzen mee winnen ;) Daarnaast kan het ook goed zijn voor de naamsbekendheid van je bedrijf. Zodra andere ondernemers jou in het leadboard zien staan, is de kans groot dat ze een kijkje zullen nemen op jouw profiel. Zorg er daarom wel voor dat je profiel altijd goed aangevuld is. Zorg dus voor een volledige biografie en bedrijfsbeschrijving om door andere ondernemers gevonden te worden.

Jezelf voorstellen in de community is een goede manier om meer over je bedrijf te vertellen en/of om jezelf te profileren binnen de community. Wij adviseren je dan ook om dit altijd te doen. Je kunt jezelf erg gemakkelijk voorstelen door te klikken op 'Forum', je kiest hier voor het board: 'Stel jezelf voor'. Maak hier een topic aan. Vertel hier iets korts over jezelf en over het bedrijf waar je voor werkt.

Het leaderboard is een overzicht van onze meest actieve leden binnen onze community. Je status binnen het leaderboard wordt bepaald door de hoeveelheid karmapunten. Karmapunten kun je vinden rechts naast je profielfoto onder het oranje sterretje. Hoe meer topics je plaatst en op hoe meer andere topics jij reageert, hoe meer karmapunten jij ontvangt en hoe hoger jouw positie in het leaderboard wordt. Een hoge positie in het leaderboard is natuurlijk niet noodzakelijk, maar wel erg leuk! En we gaan de mensen met de meeste punten belonen ;) Daarnaast kan het ook goed zijn voor de naamsbekendheid van je bedrijf. Zodra andere ondernemers jou in het leadboard zien staan, is de kans groot dat ze een kijkje zullen nemen op jouw profiel. Zorg er daarom wel voor dat je profiel altijd goed aangevuld is. Zorg dus voor een volledige biografie en bedrijfsbeschrijving om door andere ondernemers gevonden te worden.

Wil je je profiel updaten of een profielfoto toevoegen, dan kun je dat heel gemakkelijk doen in je eigen controlpanel. Hoe kom je hier? 1. Klik op je profielfoto. Heb je nog geen profielfoto geupload, klik dan op de persona (het blauw witte figuurtje in de cirkel) rechts bovenin de community. 2. Kies voor 'mijn profiel' 3. Klik op het potloodje onder je profielfoto. Hier kun je je profielgegevens wijzigen.

Wil je je profiel updaten of een profielfoto toevoegen, dan kun je dat heel gemakkelijk doen in je eigen controlpannel. Hoe kom je hier? 1. Klik op je profielfoto. Heb je nog geen profielfoto geupload, klik dan op de persona (het blauw witte figuurtje in de cirkel) rechtsbovenin de community. 2. Kies voor 'mijn profiel' 3. Klik op het 'profielfoto wijzigen' 4. Upload een foto als profielfoto.

Binnen de community kun je ook privé berichten versturen. Dat doe je als volgt: 1. Klik op het envelopje naast je profielfoto en naam 2. Je berichten inbox opent nu. 3. Je kunt hier nieuwe berichten versturen en ontvangen berichten teruglezen.

Dit zijn jouw karmapunten. Hoe actiever jij bent in de community, hoe hoger het aantal karmapunten. De 10 leden met de meeste karmapunten komen in ons leaderboard te staan.

Wat zijn Karmapunten? Elke keer wanneer je een topic opent, een vraag stelt, een antwoord geeft, je bericht leuk is gevonden etc. ontvang je een X aantal Karmapunten. Ofwel: Hoe meer Karmapunten je bij je naam hebt staan, hoe actiever je in de Community bent geweest, hoe meer vragen je hebt gesteld, hoe vaker je het juiste antwoord hebt gegeven op een ander etc. Rechts op de homepage van de Community vind je ook een Leaderboard. Op dit Leaderboard vind je de 10 meest actieve leden van die maand. Naast het feit dat de Karmapunten je extra onder de aandacht brengen in de Community en je hiermee een stukje extra reclame kunt maken voor jezelf en je bedrijf, gaan wij de Community leden met de meeste Karmapunten ook belonen.

Een nieuwe challenge begint aan het begin van iedere maand, en deze challenge zal geplaatst worden in het topic '1 Minuut Challenges' en daarnaast zal er aandacht aan geschonken worden in het topic 'Nieuws & Updates'. Hou deze twee topics in de gaten en de 1 Minuut Challenge kun je niet ontlopen!

Een 1 Minuut Masterclass is een korte krachtige video over een onderwerp rondom persoonlijke ontwikkeling. De ene keer kan dit gaan over 'hoe je beter kunt focussen' en een andere keer over 'leren mediteren'. Elke maand komt er minimaal 1 nieuwe Masterclass binnen zodat je altijd iets hebt waar je aan kunt blijven werken. Zo leer je je gedrag meer eigen te maken aan je eigen situatie.

Een 1 Minuut Challenge is een challenge die iedere maand gehouden word. Elke maand is het onderwerp verschillend. Leden kunnen vrijwillig meedoen aan de challenge, en ook op latere momenten deelnemen. Aan het begin van iedere maand komt er een 1 Minuut Masterclass beschikbaar die je helpt om de challenge uit te voeren. In het forum kun je je voortgang met andere mensen bespreken of je successen delen in het board '1 Minuut Successen'

Klik voor het inloggen op ''wachtwoord vergeten?'' en je kunt hem wijzigen! Ben je al ingelogd? Log je dan uit en klik vervolgens op ''wachtwoord vergeten''.


Get in touch
Contactgegevens
Leroy Seijdel Company
Denk Groot, Start Klein

info@leroyseijdel.nl
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Community (forum)