Waar te beginnen: opstarten eigen bedrijf

Laatste reactie 04/09/2017 15:19 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Allegonda Heuving 2 jaar geleden geplaatst

Ik heb al bijna 11 jaar een eigen Huidcoaching en Wellnesspraktijk welke ik destijds heb opgezet met behulp van mijn ex-partner, die eengeboren ondernemer is. Ik ben dan niet. Ik heb slechts een "missie" en dat is dat ik vrouwen een goed gevoel over zichzelf wil geven; een moment van rust en bezinning in hun drukke bestaan die vaak gezicht is op het zorgen voor anderen. Ik wil ze laten weten dat je nóg beter voor anderen kan zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt en jezelf af en toe rust en ontspanning gunt! Sinds ik 3 jaar geleden gescheiden ben (met nog wat andere nare gebeurtenissen) lukt het me niet om mijn praktijk weer rendabel te krijgen. Ik blijf zaken uitstellen, tot grote frustratie van mijzelf, want ik heb het gevoel dat ik vreselijk faal! Naast bovenstaand zou ik mijn praktijk willen uitbreiden met het "behandelen" van langdurig zieke en terminale patiënten. Niet dat ik enige illusie heb dat ik deze mensen kan genezen, maar omdat ik vindt dat de reguliere geneeskunde te weinig tijd en aandacht heeft voor de mens achter de ziekte. Artsen en verpleegkundigen zijn er alleen voor de medische handelingen en controle. Ik wil mensen die ziek zijn graag verwennen met zachte massages om ze naast de pijn ook nog een fijne lichaamservaring te geven; liefdevolle zachte massages die mensen weer op een positieve manier contact laat maken met hun lichaam, die het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleren en waardoor ze mogelijk weer wat meer vertrouwen krijgen in een eventueel herstel óf berusting vinden in het oneindige. Kortom, ik heb duidelijk voor ogen wat ik wil, maar ik weet gewoon niet wáár te beginnen en doe uiteindelijk helemaal niets :-(

Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

Dag @allegondaheuving​,

Bedankt voor je bericht en welkom in de community!

Je hebt een mooi verhaal te vertellen, dus laten we ons daar op richten. Volgens mij is je eerste stap om je praktijk weer rendabel te krijgen en vanuit een rendabele praktijk naar je tweede doel (langdurig zieken behandelen) toe te werken. First things first.

Wat betekent een rendabele praktijk voor je? Wanneer is je praktijk rendabel? Kortom: hoeveel geld (netto) heb je maandelijks nodig om het voor jezelf een rendabele praktijk te noemen? Dat is een concreet doel. Reken het uit, schrijf het voor jezelf op en denk elke dag aan je doel. 

En dan de vervolgstap. Wat is je plan om dit doel te bereiken? Wat is de EERSTE ACTIE die je NU kunt uitvoeren om een kleine stap dichterbij je doel te komen? Alleen op die manier kun je weer in actie komen. Zie het grote plaatje voor je, en maak deze vervolgens heel klein voor jezelf. Alleen vandaag telt. De eerste kleine stap.

Ik lees graag je antwoorden. Leuk om je bij de groep te hebben.

Veel succes! :)

Leroy.

Allegonda Heuving 2 jaar geleden geplaatst

Beste Leroy, waar kan ik de video bekijken??

reactie op @allegondaheuving:
Leroy Seijdel

@allegondaheuving​, in de mail staat een link naar de eerste video, of bekijk deze via deze link: http://community.leroyseijdel.nl/resources/1-minuut-challenge/module/dag-1-de-3-geheimen-van-uitstelgedrag.

Veel succes en plezier! :)


2 jaar geleden

Beantwoorden

Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

Dag @allegondaheuving​,

Inmiddels zitten we alweer op de helft van de challenge.

Hoe gaat het? Laat je mij je antwoorden op bovenstaande vragen weten?

Succes!

Leroy.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 31 August 2017 om 21:26
Aantal lezers 6
Aantal reacties 5