Voorstelrondje

Laatste reactie 21/06/2022 11:20 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Esther Den Braven - Janssen 1 week geleden geplaatst
Sinds deze week heb ik mij tijdens een webinar van Leroy aangemeld. In de 3 jaar dat ik een onderneming heb kwam dit aanbod op het juiste moment. Wat , hoe en met precies de juiste woorden raakte Leroy de juiste snaar. Healthy Energie is ontstaan door de energie healingen die ik gaf als hobby , mijn werk in loondienst teveel stress gaf en ik op mijn eigen manier mensen met de juiste aandacht wilde helpen.  Bij Healthy Energie staat ontspanning en klacht verminderen centraal. De combinatie van moeder zijn en ondernemen geeft me ontzettend veel energie en vrijheid. Ik ben Esther , 34 jaar en woon in Rotterdam. Moeder van 3 jonge kinderen en het gezicht van Healthy Energie. Succes in deze community en lijkt me leuk om hier met elkaar te gaan knallen.
Gertjan Wieringa 1 week geleden geplaatst
Haa Esther @esther85307​, vrolijke foto! Die geeft meteen al energie! Hier Gertjan , @gertjanwieringa​ , al ruim een jaar op de community om mijn studies naast mijn vele werk (psycholoog) vol te houden en de mega uitstelneigingen sterk te verminderen. En ook om mijn eigen praktijk leven in te blazen. Deze maandag 20e heb ik een mega deadline voor een afstudeerproject,  Benieuwd hoe jij de community wil aanwenden om te knallen. Veel leden zitten actief in de afdeling Master your goals,  Nieuwe Weekplanning.  https://link.thehuddle.nl/287/topics/801988#post-6807864 Ik post er mijn weklijkse/dagelijkse doelen en wat ik ervan bereikt heb. We geven elkaar, puur wanneer t uitkomt , af en toe een reactie met tips en aanmoediging en dat helpt me al.  Succes jij ook met knallen!!!! 
Leroy Seijdel 1 week geleden geplaatst
Welkom @esther85307​ Leuk om je hier te zien. Hoop dat je veel aan het programma gaat hebben. En als je de community wilt gebruiken, raad ik je zeker even aan het goede advies van @gertjanwieringa​ te volgen. Veel succes en plezier hier! :-) Leroy
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 June 2022 om 19:03
Aantal lezers 4
Aantal reacties 3