Voorstellen

Laatste reactie 14/06/2019 13:09 door Janek
· Markeren als ongelezen
Janek 4 maanden geleden geplaatst
Ik ben Janek en heb me gisteren vanaf de bank op FB spontaan opgegeven voor de 1 min. challenge. Ik heb een eigen bedrijf als zanger/entertainer en wil al heel lang m'n website updaten en herschrijven. Ik blijf dit maar uitstellen. Er zijn nog wel meer dingen die ik uitstel, maar laten we met deze beginnen ;-) Ik ben benieuwd!
Froukje Keuning 4 maanden geleden geplaatst
@janek

Welkom Janek.
Doe eens gek en verander je acties. 
Dat heb je gedaan.
Op deze ledensite vind je topics over ontwikkelen eigen bedrijf.
Succes ermee.
Janek 4 maanden geleden geplaatst
Dank je wel Froukje!
De eerste 3 dagen van de minute challenge ging het goed, maar bij het hoofdstuk 'tijd' is de klad erin gekomen. Heb zojuist wel de rest van de filmpjes bekeken en ben tot het inzicht gekomen dat ik geneigd ben om als 'schaakstuk vooral bezig te zijn met sprinten'. Mijn werk leent zich daar trouwens ook heel goed voor. Vaak last minute klussen waardoor het lastig plannen is en vaak hollen of stilstaan.
Het is mij de afgelopen jaren wel gelukt om mijn eetgewoontes te veranderen, 's ochtends te mediteren en 4x per week te sporten. Dat staat alvast. Nu zou ik graag een duidelijker beeld krijgen van waar ik naar toe wil met m'n werk. De laatste tijd vooral bezig geweest met 'productie draaien' met mijn bedrijf. Hartstikke leuk en leerzaam, maar wat is mijn volgende stap vraag ik me steeds af. Hoe kan ik groeien? Wil ik wel verder groeien? Zo niet, wat dan? Er liggen altijd lijstjes op m'n bureau, maar sommige dingen staan er al langer op dan een jaar. Ik dacht dus dat dit met mijn gebrek aan motivatie te maken had, maar als ik Leroy goed begrijp gaat het dus om discipline. Dat wil ik heel graag van hem aannemen. Ik ben niet heel optimistisch als het om online cursussen gaat, want die ben ik eerder met goede moed begonnen 😉 Desalniettemin heb ik het 12 X succes programma aangeschaft en heb ik me opgegeven voor de webinar. Wellicht gaat het me deze keer wel lukken ☺️
Rick Robben 4 maanden geleden geplaatst
Hoi Janek, het begin is gemaakt. We hebben allemaal onze eigen valkuilen maar om alles inzichtelijk te maken en het niet te zien als een grote berg komen we allemaal dichterbij ons doel.
Het is natuurlijk wel belangrijk dat je deze doelen goed voor ogen hebt staan anders wordt het zo'n kronkelpad. (Ervaar dit momenteel zelf) 

Hoe dan ook welkom en heel veel plezier met je eigen ontdekkingsreis. 
 😃

Froukje Keuning 3 maanden geleden geplaatst
@janek

Discipline is voor mij dagelijkse mij 1 Minuut Acties plaatsen en het heeft een tijdje geduurd voordat het zo ver was. Nu ben ik on fire en post al 50 dagen achter elkaar. 
Vergeet niet Stapje voor Stapje dagelijks herhalen is een grote discipline. 
Maarten Nieuwkamp 3 maanden geleden geplaatst
Hey Janek.

'Schaakstuk vooral bezig met sprinten'. Volgens mij moet ik die video ook maar eens even bekijken. Klinkt ook aardig als waar ik mee bezig ben.

Thanks voor dat inzicht!

Je bent in ieder geval al goed opweg met je eetpatronen, mediatie en 4x sporten, top!

Veel succes met het programma en de community! 😃
Janek 3 maanden geleden geplaatst
Dank jullie wel voor de aanmoediging Rick, Froukje en Maarten. Ik heb me n.a.v. een webinar ook opgegeven als vipper. Zijn jullie dat ook? Ik kreeg gisteren een mail van Leroy of ik me wilde voorstellen, maar dat had ik al gedaan dacht ik. Of moet ik me voor de VIP groep opnieuw voorstellen? Of is het allemaal dezelfde groep? Ik ga nu eerst een begin maken met het opruimen van mijn (zolder) werkkamer. Orde in de chaos scheppen 😊
reactie op @janek:
Leroy Seijdel Hey @janek

Rick, Froukje en Maarten zijn allemaal VIP Leden. De voorstelronde is één van de weinige topics die voor iedereen is (dus hetzelfde). Je was de VIP mail al voor 😜

De andere boards en topics zijn alleen voor VIP Leden. Succes met je doelen en acties! 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Ingrid 3 maanden geleden geplaatst
Welkom Janek,

Heb even mee gelezen. 
Super dat je door bent gegaan als VIP lid. waarschijnlijk is de tijd nu daar om je stappen te gaan zetten.
En je laatste bericht geeft aan dat je er klaar voor bent. het opruimen geeft je waarschijnlijk ook vast wel een inzicht in wat je wel en niet wil. want opruimen van spullen geeft ook weer ruimte in je hoofd. 
misschien een tip!
Maak een overzicht wat je wil doen en wat je binnen een bepaaldelijk gedaan wil hebben.
Kijk dan wat het belangrijkste voor je is en ga daar als eerste mee aan de slag.
Ik maak elke week een planning van dingen die ik ga doen b.v. afspraken met clienten, huishouden, boodschappen, 1minute actie (uitwerken van mijn doelen) e.n.z. en toen ik dit ben gaan doen kreeg ik inzicht in mijn tijd die ik overhield. 

Succes hier met jou doelen zoeken. 
reactie op @ingrid34:
Janek Dank je wel Ingrid. Sorry voor de late reactie, maar ben op reis geweest en doe nu 1X p.m. coaching met Leroy. Hierdoor ben ik nu behoorlijk druk. De doelen die hieruit voortvloeien houden me behoorlijk bezig.

Sommige lukken beter dan andere, maar ik ben momenteel super gefocust en dat vind ik al een grote vooruitgang. Ik barst van de energie en kan soms bijna niet stoppen :-)

Op m'n doelenlijstje staat ook dat ik hier op vrijdagmiddag tijd voor uittrek, maar weet even niet meer wat ik hier moet doen. Ik verdwaal hier ook steeds. Gewoon te druk met m'n doelen.

Maar goed, nu ben ik hier toch even en lees jouw reactie. Dank je wel voor je tips en de inspiratie. En natuurlijk veel succes met jouw voortgang!

1 week geleden

Beantwoorden

Froukje Keuning 3 maanden geleden geplaatst
@janek

NU is de tijd dat je klaar bent voor verandering. 
Op het moment zit ik in crisis en nog nooit zo vervelend gevoeld en toch blijf ik glimlachen.
 Uiterlijke schijn. Maar ik kan niet anders ben een doorzetter en jij ook. Stapje voor stapje. 
Durf voor je potentieel te gaan.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 18 February 2019 om 12:34
Aantal lezers 17
Aantal reacties 11