Tot doel gesteld

Laatste reactie 26/09/2019 06:30 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Geeske Braams 9 maanden geleden geplaatst

Met mijn ascendant in tweelingen, is het soms moeilijk om mij te focussen op 1 ding. Er is zoveel leuk!

Mijn langetermijndoel is een community oprichten voor vrouwen in 3e wereldlanden waar zij leren in hun kracht te staan en voor zichzelf te zorgen vanuit kracht ipv slachtofferschap. Ik gebruik hiervoor lichaamswerk en meditatieve middelen om de dames te ondersteunen en vervolgens kom ik dan jaarlijks meerdere keren om hen verder te begeleiden. Onderdeel van hun zelfstandigheid is ook financiële mogelijkheden waarvoor ik nu aangesloten ben bij een organisatie die zich inzet voor een basisinkomen.
Om tot dit grote doel te komen wil ik dit jaar de juiste opleiding starten, een coachingpraktijk in Nederland starten en voor mijzelf financiële onafhankelijkheid creëeren.

Op korte termijn zijn mijn doelen: mijzelf netwerkmarketing voor mijn financiële onafhankelijkheid aanleren, een coachingpraktijk opzetten waarin luisteren, innerlijk kind, verbonden ademhaling en ho'oponopono de disciplines zijn.

Vandaag ga ik mij de 3e module van de netwerkmarketing cursus eigen maken.

Onderstaand wat kernbegrippen die ik ook in mijn profiel genoemd heb.
Avonturierster - al twee keer voor lange tijd vrijwilligerswerk gedaan in het buitenland: 1 jaar in Zuid Amerika en 2 jaar in Kenia. Mega gaaf om te doen en heerlijk om met de lokale mensen mijn hartsenergie te mogen uitbreiden en verspreiden. Daarnaast woon ik in een caravan op dit moment, uit liefde voor de natuur maar ook zeker om in een impulsmoment omgeving te kunnen wonen

Astrologisch - stier met ascendant tweelingen en maan in schorpioen en daardoor hou ik van afwisseling en diepgang. Ik ben het stier-aspect nog wat aan het ontwikkelen:), ben nog niet zo van huisje boompje beestje.

Op werkgebied - heel veel verschillende werkgevers in verschillende branches en dan meestal op een internationale afdeling
Leroy Seijdel 8 maanden geleden geplaatst
Top @geeske3!

We hebben elkaar al gesproken. Veel succes hier!! 😄👍
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 August 2019 om 12:11
Aantal lezers 5
Aantal reacties 2