Van slaapkop naar energiek van de dag genieten??

Laatste reactie 03/12/2016 07:06 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Esther 1973 6 jaar geleden geplaatst
Hoi allemaal, leuk om dit met z'n allen aan te gaan. Succes!

Ik heet Esther en ben in de praktijk geen ochtendmens, wel in m'n gedachten! Sta ik lekker relaxt op & doe de zonnengroet, ontbijt wat & begin daarna aan de (nog n hele) dag.


Realiteit is helaas dat ik nu totaal geen goed slaap-/ochtend-/opstaanritme heb en sws in de weekenden een gat in de dag slaap. Wat super zonde is!


Verandering is gewenst. Help Roy! :)
Leroy Seijdel 6 jaar geleden geplaatst
Goedemorgen @esther1973! Je stukje doet me stiekem denken aan hoe ik de ochtenden doorbracht voordat ik met mijn ochtendritueel begon :)

Je bent al op de helft, want in je gedachten weet je wel hoe het moet! Dat is een goed begin en tegelijkertijd ligt daar juist het probleem. We weten allemaal hoe we eerder opstaan, hoe we naar de sportschool kunnen gaan of gezonder moeten eten. Als puntje bij paaltje komt, doen we het alleen niet!

Wat wil je doen om een beter slaap- en ochtendritme te krijgen? Wat is de reden dat het je nu niet lukt? Kortom: waar gaat het mis? Ik wil je tijdens de challenge uitdagen het volgende doen: sta een uur eerder op dan je normaal doet, en doe in dit uur de dingen waar je graag tijd aan wilt besteden. Maak het helder voor jezelf. Je leert op die manier de voordelen van eerder opstaan te zien.

Stel je het volgende voor: je staat elke dag een uur eerder op dan je nu doet. Dat betekent dat je 365 uren vrijmaakt. Dat zijn meer dan negen fulltime werkweken! Bedenk je eens wat je met die tijd zou kunnen doen :)

Ik ben benieuwd wat je van les 1 vond. Laat je het me weten?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 December 2016 om 01:40
Aantal lezers 27
Aantal reacties 2