Rustig de dag beginnen

Laatste reactie 10/12/2016 08:25 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Simone Jansen 3 jaar geleden geplaatst
Goedemorgen,

Ik ben Simone en ik loop al een tijdje met het idee rond om voor mijn werk en voordat de kinderen opstaan te gaan mediteren. Ik heb een tijdje geleden een persoonlijke skype coachingsessie met Leroy gehad waardoor ik in een andere energie ben terecht gekomen. Dit wil ik graag vasthouden. Ik ben benieuwd wat deze 1 minuut community met mij doet. Ik heb er zin in!

Groet, Simone
Leroy Seijdel 3 jaar geleden geplaatst
Dag @simonejansen, wat leuk dat je er weer bij bent! Hoe gaat het met je gestelde doelen? Ik had je op LinkedIn nog een bericht gestuurd, maar geen reactie van je ontvangen. Ik ben benieuwd!

Tijd om je idee in de praktijk te brengen de komende dagen. Hoeveel tijd wil je nemen voor het mediteren? Dan weet je ook op welk tijdstip je uit bed moet komen. Je kunt je ervaringen delen in het board '1 Minuut Ervaringen', zodat andere leden en wij je verder kunnen helpen en inspireren. Succes! :)
Simone Jansen 3 jaar geleden geplaatst
Goedemorgen @leroyseijdel, Dank je wel! Ik heb er ook zin in. Het vroege opstaan met deze kou valt mij nog tegen maar het begin is er.

Ik heb inderdaad je mail gezien en door de drukte is het er nog niet van gekomen. Ik heb ontzettend veel leuke opdrachten momenteel. Dus mijn gestelde doelen heb ik behaald. En aangezien ik (nu nog) geen nee wil verkopen is het plannen soms lastig :-). Ik hoop hierdoor wat meer rust te creëren.
Leroy Seijdel 3 jaar geleden geplaatst
Goedemorgen @simonejansen! Wat leuk om te horen en dat je daarmee ook je gestelde doelen hebt behaald! Ik weet nog dat dat toen een ambitieuze doelstelling was. Geweldig.

Wat betekent 'meer rust' voor je? Rust in je hoofd of lichaam? Meer positieve dan negatieve gedachten? Meer tijd voor jezelf? Wanneer ervaar je rust? Wat kun je doen om meer rust te creëren?

Maak dit concreet voor jezelf, dan weet je ook wat je tijdens de challenge kunt trainen. De oefeningen geven je handvatten om je eigen ochtendritueel te ontwikkelen.

Ik ben benieuwd wat je van de lessen vind. Je kunt je ervaringen delen in het board '1 Minuut Ervaringen', zodat andere leden en wij je verder kunnen helpen en inspireren. Succes! :)
Sandra Lakebrink 3 jaar geleden geplaatst
@simonejansen


Ik ben blij te horen dat ik niet de énige ben die moeite heeft met opstaan , zeker nu het kouder is.
reactie op @sandralakebrink:
Milou van Eldik Sandra je bent zeker niet de enige. Ook ik heb met dit koude weer echt moeite mijn warme bedje te verlaten! Maar het idee dat andere mensen uit deze groep het ook doen en ik het dus ook moet kunnen, motiveert mij wel! Wat motiveert jou @sandralakebrink ?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Sandra Lakebrink @milouvaneldik


Wat mij motiveert om uit mijn bed te komen op dit moment is dat het gewoon moet vanwege mijn werk voor mijn bedrijf. Ik heb nog diverse zaken af te ronden voordat ik op 16 december een weekje naar de zon ga en daarna nóg 2 weken vrij ben. Héérlijk vooruitzicht dus, maar nu nog even een week hard werken.
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Leroy Seijdel 3 jaar geleden geplaatst
@milouvaneldik. Fijn om te horen dat deze groep je motiveert. Het is ook een kwestie van weten wat je wilt, je passie volgen en daar al je energie naar toe sturen! Naar welke dingen kijk je uit? Wat moet je vandaag doen om verder te komen? Welke acties neem je VANDAAG die van invloed zijn op wat je op de lange termijn wilt bereiken?

Zodra je dit helder hebt voor jezelf, wordt het makkelijker om uit bed te komen. De visualisatieoefening kan je hier goed bij helpen! Een dag van tevoren neem ik altijd 5 minuten om mijn volgende dag te bekijken: wat wordt het belangrijkste van de dag? Past het bij mijn visie, waarden en leefregels?

En een hele mooie vraag die ik leerde van 1 van mijn coaches: 'wat kan ik vandaag doen om mezelf te verbeteren?' Die laatste vraag moet je de energie geven om uit je warme bedje te komen! :)

@sandralakebrink Wat een fijn vooruitzicht! Work hard, play hard. Succes deze laatste week!
Simone Jansen 3 jaar geleden geplaatst
@leroyseijdel Dat is een goede tip. 'Wat kan ik doen om mezelf te verbeteren'. Fijn weekend en bedankt voor de masterclasses.
Leroy Seijdel 3 jaar geleden geplaatst
Dankje @simonejansen!

Hoe gaat het met je ochtendritueel? En welke dingen heb je voor jezelf meegenomen vanuit de ochtendritueel challenge? Wat wil je blijven doen/volhouden de komende tijd? :)

Graag gedaan!
Simone Jansen 3 jaar geleden geplaatst
@leroyseijdel wat ik zeker meeneem is het mediteren en de dankbaarheid. Ik sta nu om 6.45 uur op en ga dan 20 minuten mediteren. Zo begin ik rustig mijn dag :-).
Leroy Seijdel 3 jaar geleden geplaatst
@simonejansen heerlijk! Fijn om te horen. Wat voor effect geeft het mediteren je voor de rest van de dag? Hoe helpt het je om de dag rustig te beginnen?
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 December 2016 om 09:36
Aantal lezers 22
Aantal reacties 12