Op weg naar mijn mooiste leven

Laatste reactie 26/06/2021 07:44 door Gertjan
· Markeren als ongelezen
Robert 6 maanden geleden geplaatst
Ik ben Robert 41 jaar en vrijgezel. Ik hoop hier te bereiken dat ik meer rust in mijn hoofd krijg, want ik wil graag teveel tegelijk bereiken of doen en dat zorgt er uiteindelijk voor dat ik onder de streep niks bereik wat ik wil.

Mijn grootste probleem is focus en discipline, daarbij ben ik iemand die snel voor andere zorgt en zich zelf weg gestreept. Ik krijg ook regelmatig te horen dat ik binnensmonds praat en dat is ook iets wat ik wil aanpakken, maar ik weet nog niet goed hoe. Ik was als kind verlegen en sta nog niet graag in het middelpunt. Ik vond het altijd verschrikkelijk om bijvoorbeeld op een verjaardag binnen komen en waar dan nog veel vreemde mensen waren en voelde mij heel ongemakkelijk al die blikken. Het heeft denk ik ook met gebrek aan zelfvertrouwen te maken. Maar ik ben hier dus om er voor mijzelf sterker uit te komen en mijn doelen te gaan bepalen en te bereiken.
Leroy Seijdel 5 maanden geleden geplaatst
Welkom @robert120​,

dan ben je hier aan het juiste adres haha. Veel succes! ?
Gertjan Wieringa 5 maanden geleden geplaatst
Hey Robert, same here; geen relatie omdat ik met mijn werk en studie zo loop te kloten, en dat la mijn hele leven lang. 
Ik hoop in de community lui te vinden om af en toe aan te kunne vertellen wat mn doelen van de dag/week zijn om zo lichte steun te krijgen bij het behalen ervan en bij andere dingen afzeggen om eerst mijn concrete deeldoelen te behalen. 
Is dat iets wat jij ook zoekt op dit forum? Hoor graag , groeten van Gertjan
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 May 2021 om 20:42
Aantal lezers 13
Aantal reacties 3