Ochtendritueel Challenge

Laatste reactie 04/12/2016 07:27 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Djahina Parisius 4 jaar geleden geplaatst
Goedemorgen (middag inmiddels ;)


Ik ben erg benieuwd naar deze challenge en vooral na hoe ik komende dagen mijn dag ga starten


en wat voor effect dit heeft op de rest van mijn dag!
Leroy Seijdel 4 jaar geleden geplaatst
Goedemiddag @djahinaparisius! Bedankt voor je bericht. Je kunt morgen je dag alvast beginnen met de ademhalingsoefening uit les 1. Wat voor effect wil je merken op de rest van je dag? Hoe denk je dit te bereiken? Wat moet je daarvoor doen? Zoals je weet, gaat niets vanzelf.

Je kunt je ervaringen tijdens de challenge delen in het board '1 Minuut Ervaringen'. Zo kunnen andere leden en ik je verder helpen. Succes! :)
Djahina Parisius 4 jaar geleden geplaatst
Goedemiddag Leroy,

Ik was wel nieuwsgierig en ik wil natuurlijk niet achter lopen, dus ik heb alsnog de oefening even gedaan. Best een grappige ervaring. Ik had vanmorgen al 5 minuten gemediteerd.


Ik moet zeggen dat ik voordat ik aan de ademhalingsoefening begon ik wat innerlijke onrust ervoer. Een niet af gevoel. Wellicht omdat ik vandaag graag wilde starten met deze challenge. Door de FFFFF en SSSS uit te ademen focus je ergens op en dat maakt wel het verschil met mijn meditatie van vanmorgen. Er komen niet allemaal gedachtes voorbij tijdens de oefening. Fijn ik heb nu een blij gevoel van binnen en een rustig hoofd. Dank vd inspiratie :)


Ps. is dit een gesprek tussen alleen ons, of voor alle leden inzichtelijk?
Leroy Seijdel 4 jaar geleden geplaatst
@djahinaparisius Kijk, dat is motivatie! Gewoon direct beginnen met de les. Heel goed! ;)

En fijn dat de oefening voor je werkt. Blijf de oefening de komende 30 dagen doen en kijk of het op de lange termijn een verschil maakt. De oefening is ideaal om iedere keer voor je meditatie doen.

De gesprekken zijn voor alle leden inzichtelijk. Leden die zich veel laten zien in de community ga ik op termijn bedanken met Skype Coaching Sessies over vraagstukken rondom persoonlijke ontwikkeling. En als VIP lid maak je nog meer kans op dit soort sessies. Het is een toegevoegde waarde op de lessen en oefeningen die je doet.

Voor nu: succes met het integreren van de ademhalingsoefening in je dagelijks leven. Les 2 staat ondertussen voor je klaar. Je kunt je ervaringen delen in het board '1 Minuut Ervaringen', zodat andere leden en wij je verder kunnen helpen en inspireren. Succes! :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 December 2016 om 14:01
Aantal lezers 4
Aantal reacties 4