Hallo

Ik Ben Vicky Ven uit België ( Heusden-Zolder) en ik ben creatief businesscoach in persoonlijke ontwikkeling en leer ondernemers omgaan met emoties bij vallen en opstaan, keuzes maken vanuit intuïtie en naar buiten komen met zichzelf vanuit hun authenticiteit zodat ze voluit gaan leven en doen waar ze van dromen.

Ze kunnen bij mij terecht voor belangrijke levensvragen op de moeilijke kruispunten van hun leven op vlak van carrière, talenten, relatie en persoonlijke ontwikkeling om betere keuzes te maken.

Waar ik momenteel op vastloop is dat ik al een aantal maanden aan het betalen ben voor mijn nieuwe website ( nu de tweede) maar ze zitten nog steeds te wachten tot ik al mijn content heb doorgestuurd heb zodat zij eraan kunnen beginnen. Ik heb al lang een heleboel informatie verzameld en voorbereidend werk gedaan al maanden geleden maar ik kom maar niet tot het definitief uitschrijven van mijn teksten. Het probleem is dat ik veel interessante dingen doe rond persoonlijke ontwikkeling maar niet kan kiezen wat mijn grootste uithangbord is. 

Nu ik dit typ zie ik in dat talentontwikkeling door mensen te brengen bij hun creativiteit mijn grootste passie is.

Opzich zou je denken dat ik een gebrek aan daadkracht heb maar dat is het niet. Ik denk dat ik eerder nood heb aan aanmoediging van anderen om samen te groeien om dichter bij mijn doel te komen.

Stralende groetjes
Vicky Ven