Music on the move

Laatste reactie 02/11/2020 07:38 door sandra
· Markeren als ongelezen
Susan 5 maanden geleden geplaatst
Hi Allemaal, Mijn naam is Susan en ik wil van jongs af aan al iets met zingen doen, een eigen en het liefst diverse albums maken. Na heel wat omzwervingen uiteindelijk toch op t conservatorium beland, nu veel aan t lesgeven en koren dirigeren, maar dat album laat maar op zich wachten. En die liedjes ook die ik vroeger bij de vleet schreef. Daar wil ik naar terug, maar ik moet die gewoonte weer aanboren, die spier trainen. Daarom ben ik hier. 

En zoals zovelen zeggen: voor de stok achter de deur en eindelijk mezelf laten zien en horen, want man man, wat vond ik dat lang mega eng. 

Echt al stappen gemaakt en nu is t tijd voor de volgende. Getting my music out there. Studio equipment en instrumenten heb ik al en die stem zat altijd al wel goed. Zo veel mensen die hebben gezegd: doe daar alsjeblieft iets mee.

Nu nog de knowledge en craftsmanship qua opnemen, mixen en masteren, het 'handwerk' van songwriting en componeren/arrangeren, voeten in de klei, spelen met die handel en hoppa. PUBLICEREN! Heel spannend: al die oordelen (vooral mijn eigen) Ben ik/wordt het/is het goed genoeg. Gaat t 'landen'. Time to discover. 

Ready for take off.. 

Onder het mom van "what if I fall. But oh my darling, what if you fly?!" ;D
Heb lang genoeg in die pop gezeten en me kunnen voeden aan van alles. Het is tijd om m'n vleugels als vlinder te ontvouwen en alle kennis en kunde om te zetten in het maken van mooie zaken die deelbaar zijn :D 💖 🎹🎤🎵 💖
sandra san 5 maanden geleden geplaatst
What if you fly!!!

Das een goeie
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 November 2020 om 23:31
Aantal lezers 4
Aantal reacties 2