Meer structuur en minder tijdverlies

Laatste reactie 15/06/2020 09:32 door Kelly
· Markeren als ongelezen
Kelly 1 maand geleden geplaatst
Hiiiii allemaal,

Ik ben Kelly, 38 lentes en mama van een zoontje van 2 jaar en stiefmama voor een tiener. Ik werk 4/5e. Mijn droom is om een eigen schoonheidssalon uit te baten. Eerst in bijberoep opstarten en daarna fulltime overgaan tot volledig zelfstandig beroep. Ik zit momenteel in een proces van opleiding volgen op mijn vrije dag en ook nog online. 
Ik heb het gevoel dat mijn leven nogal druk is omdat quasi alle huishoudelijke taken ook op mijn nek komen. Ik probeer om alle dagen te mediteren. 10 minuutjes is vaak genoeg om die focus te vinden en blij door het leven te gaan. Waar ik het soms moeilijk mee heb is dat tijd verdwijnt aan sociale media. Opeens ben jee en uur verder en wat heeft het opgeleverd? Niks. Waar ik het in mijn huidige job moeilijk mee heb is voortdurend gestoord te worden door mails en vaak overbodige mails van klanten die blijven zeuren over onbenulligheden. Of aanstellerij van mijn collega: wat was de vorige prijs van dit of dat, terwijl ze dat perfect zelf kunnen opzoeken, maar te lui voor zijn. Op mijn huidige job heb ik een algemene functie: loket, vrachtwagens wegen, transportdocumenten opmaken, registraties van goederen, factureren, bestellingen, oplosser van iedereen zijn problemen... zucht. Ik wil meer structuur en minder tijd verliezen.
Athalja-Mara van Straalen 1 maand geleden geplaatst
Welkom @kelly214​ wat ik je kan aanbevelen is het kwadrant van eisenhower te gaan bestuderen. En gewoon eens een dagje monitoren wat je (liefst per kwartier) doet. Leg dan de beide gegevens naast elkaar en kijk waar je het meeste winst kan behalen. Zorg dat je zo veel mogelijk werkt aan kwadrant II.
Succes👍
reactie op @athaljamara:
Kelly Bedankt voor de tip!
1 maand geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 June 2020 om 11:11
Aantal lezers 5
Aantal reacties 3