Liever lui dan moe ;)

Laatste reactie 16/09/2021 17:13 door Marlinda
· Markeren als ongelezen
Annemarie Schrama 4 maanden geleden geplaatst
Hoi Hoi,

Ik ben Annemarie 35 jaar, leerkracht in het basisonderwijs en liever lui dan moe ;). 
Vandaar dat ik de cursus '12 x persoonlijk succes' heb aangeschaft. Leroy heeft hier al heel veel voorwerk in gedaan :). Thanks daarvoor.
Ik ben gek op lezen (en wijn) en altijd opzoek naar hoe dingen sneller en praktischer kunnen. Geduld is niet mijn sterkste kant. 
Het liefst zou ik elke ochtend om half 7 fluitend naast mijn bed staan....maar pfff snoozen is toch echt mijn favoriet. Ik wil dit graag veranderen! Gelukkig heeft mijn man energie voor 10 en regelt hij de ochtend voor onze 2 kinderen. (meer energie staat ook heel hoog op mijn lijstje !). Verder ben ik redelijk sportief en altijd in voor iets nieuws. 

Heel veel succes iedereen en mogen iedereen zijn doel(en) behalen! 
Marlinda 2 maanden geleden geplaatst
Hoi Annemarie,

Wat leuk dat je ook hier bent op het platform! Ik herken veel van wat je schrijft en ben zelf ook dol op snoozen, haha! Welke kleine acties zou je de komende periode willen ondernemen? Wellicht kunnen we elkaar motiveren, zodat we meer een stok achter de deur hebben. Ik wil misschien ook in het onderwijs gaan werken, dus mocht je nog tips of adviezen hebben, kom maar op! Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen.

Groetjes, Marlinda
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 21 July 2021 om 15:46
Aantal lezers 13
Aantal reacties 2