leren om doelen te realiseren

Laatste reactie 19/07/2018 17:01 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Gökhan 4 jaar geleden geplaatst
Goedemiddag, ik heet Gökhan, 35 jaar. De reden dat ik hier aan meedoe is, omdat ik wil leren mijn doelen te realiseren en mijn leven te veranderen. Ik heb geen vaste baan, ben niet getrouwd en heb geen kinderen. Ik heb ooit een HBO diploma behaald, maar heb dit niet kunnen vertalen naar de praktijk. Ik hou van sporten, de natuur en vissen.
Leroy Seijdel 4 jaar geleden geplaatst
Welkom @gkhan​!

En wat zijn je doelen op dit moment? Wat is je belangrijkste doel? Waar wil je als eerst aan werken als je maar 1 ding mocht noemen? En wat is je plan om dit te doen?

Succes en tot snel!

Leroy
reactie op @leroyseijdel:
Gökhan Hoi Leroy.
Mijn doel met de hoogste prioriteit is een baan vinden waar ik voor gestudeerd heb. Vervolgens wil ik fitter worden / werken aan een goed gespierd lichaam. Geestelijk / spiritueel mezelf ontwikkelen en consequenter zijn in mijn huishouden. Ik denk dat als ik deze doelen realiseer de rest vanzelf komt.

4 jaar geleden

Beantwoorden

Leroy Seijdel En voor wanneer wil je deze baan gevonden hebben @gkhan​? Wat is je doel? Wat worden je dagelijkse acties om zo snel mogelijk aan een baan te komen waar je voor gestudeerd hebt? 

Ik ben benieuwd!

4 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 July 2018 om 18:24