In het proces om mijn eigen bedrijf te starten als Mindfulness coach & Life Coach

Laatste reactie 10/02/2022 16:11 door Marloes
· Markeren als ongelezen
Marloes 2 jaar geleden geplaatst
Ik wil graag meer leren over hoe ik het beste de markt kan bewerken en eigenlijk meer zelfverzekerdheid & daadkracht creëren om er 100% voor te gaan. En daarmee ook daadwerkelijk mooie resultaten te boeken en veel mensen te helpen & blij te maken.
Gertjan Wieringa 2 jaar geleden geplaatst
Heyyy Marloes, welkom en vrolijke foto en je doel van meer daadkracht en zelfverzekerheid deel ik helemaal met je! Tot horens van je op de Wekelijkse doelen afdeling? Die zit verscholen in de 'Master your goals' Daar zitten nu veel lui van de community hun doelen en wekelijkse resultaten en bijhorende one minute discipline gewoontes te bespreken. In drukke tijden (zoals nu) ben ik er bijna daelijks haha , cu there Groeten Gertjan
reactie op @gertjanwieringa:
Anita Van Agtmaal Goede promotie @gertjanwieringa​! ? En inderdaad @marloes71874​. Goed voorstel van Gert-Jan. Eerst je doelen helder krijgen en iedere week hier bij de wekelijkse planning plaatsen. Dat helpt goed.  En hoe herkenbaar inderdaad: meer daadkracht en zelfverzekerdheid... Veel succes hier! 
2 jaar geleden

Beantwoorden

Marloes 2 jaar geleden geplaatst
Dankjewel allebei :) ik ga daar snel even kijken en idd ook proberen om mn doelen etc bij te houden.  (was even een late reactie, want was wat ziekjes) Grtjs!!!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 February 2022 om 09:35
Aantal lezers 7
Aantal reacties 3