Ik ben René! (VIP 1.0)

Laatste reactie 13/01/2017 08:21 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Rene Kuiper 5 jaar geleden geplaatst
Hoi allemaal,
Ik ben René Kuiper en ken Leroy toen hij nog een klaine jongen was en samen met mijn zoon aan het voetballen was.
Een doodgewone aardige jongen, die goed kon voetballen. Maar die ik nu, jaren later, heb leren kennen als een fantastische kerel die weet waar het om draait in het leven!
De één komt daar wat eerder achter dan de ander. Zelf heb ik daar wat jaartjes over moeten doen.
Ik ben inmiddels 49 jaar jong, al 25 jaar gelukkig getrouwd en 2 fantastische kinderen en heb mijjn hele leven tot nu toe in de financiele dienstverlening gewerkt. Ik heb echt van alles gedaan, van accountant tot hypotheekadviseur, maar ook pensioenen, beleggingen, verzekeringen en alles wat daar mee samenhangt.
Sinds 5 jaar ben ik trainer/docent, opleider bij een opleidingsinsituut voor mensen in de financiele dienstverlening. Dus ik mag dagelijks lessen verzorgen aan mensen die bij een bank of verzkeringskantoor werken. Erg leuk en zeer leerzaam en met name het coachen en begeleiden van mensen heeft mij een enorme boost gegeven om mijn nieuwe plannen en ideeen in 2017 door te voeren.
Ik ben er namelijk achter gekomen dat heel veel mensen iets doen wat ze eigenlijk helemaal niet leuk vinden. Maar meestal het blijven doen omdat ze zekerheid zoeken en niet durven te veranderen, met als gevolg dat het nog minder leuk wordt.
Mijn ideaal voor 2017 is om mensen te gaan helpen hun doelen waar te maken en hun coach daarin te zijn.
Ik zag hierin veel overeenkomsten met wat Leroy aan het doen is en heb daarom met hem contact gezocht en vanmiddga hebben we een (h)eerlijk en open gesprek met elkaar gehad.
Uiteraard heb ik mij onmiddelijk aangemeld bij de Community en wil dolgraag hier onderdeel van zijn.
Wat is mooier om elkaar te inspireren en allemaal te gaan doen wat we echt leuk vinden.
Leroy kan ons hier zeker bij helpen, maar we moeten ook beseffen dat we het zelf moeten doen!
Wil je nog meer van me weten, je kunt mij altijd een berichtje sturen, en laten we er een prachtig 2017 van maken en onze doelen gaan realiseren!
Veel plezier iedereen!!
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
Dag @renekuiper,

Bedankt voor je bericht! Leuk dat je meedoet met de community. Zoals in ons gesprek al naar voren kwam, heb je een prachtig doel voor 2017. Je noemde het al eerder 'het jaar van de verandering'. Mooi omschreven.

Ik ken je doelen, maar de leden natuurlijk nog niet. Je schrijft dat je mensen wilt helpen hun doelen waar te maken en hun coach daarin te zijn. Wat voor coach wil je zijn? Een financiële coach? Mental coach? of meer een loopbaancoach? Wat is de reden dat je graag een coach wilt zijn en andere mensen wilt helpen? En hoe wil je dit gaan doen? Wat is je plan? ;)

We gaan er een knallend jaar van maken René. De community gaat je ondersteunen en inspireren om je doelen waar te maken. Je hebt inmiddels toegang gekregen tot het VIP-gedeelte van de community. In de mail die je zojuist hebt gekregen staat meer informatie over de VIP-Masterclasses en Challenges.

We houden daar contact met elkaar. Veel succes het komende kwartaal met de gesprekken die je gaat voeren!

P.S. En je moet nog een notitieboekje aanschaffen? :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 January 2017 om 17:21