Ik ben Kathleen

Laatste reactie 03/09/2017 20:15 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Kathleen 2 jaar geleden geplaatst

Ik volg veel cursussen, probeer veel boeken te lezen, heb altijd veel ideeën maar het uitwerken ervan is een probleem.  Herken het verhaal niet uitlezen van boeken, het afvalverhaal... dus alle tips zijn welkom!!!

Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

Hey @kathleen​,

Leuk dat je meedoet! :) 

Wat is de reden dat je niet tot het uitwerken komt? En waarom zou je dit wel graag willen? Wat houdt je tegen om dit te doen?

Ik ben benieuwd naar je antwoorden. Leuk om je bij de groep te hebben :) 

Groetjes Leroy.

Kathleen 2 jaar geleden geplaatst

De reden is dat ik een zaak run, drie kinderen heb, en dus veel aan mijn hoofd. Daardoor vind ik dat ik af en toe wat ontspanning verdien, of ik haal het niet. Maar die momenten zou ik dan eigenlijk nodig hebben om alles uit te werken en dat doe ik niet. Daardoor kom je in een viscieuze circel, want heb je nog meer stress, nog meer behoefte aan ontspannen... en blijft het werk liggen. Mijn uren lijken te weinig tegenover wat ik allemaal wil doen, leren nee zeggen?  Waarom: om wat meer rust in mijn hoofd, leven te willen...

Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

Hoi @kathleen,

Wat versta je onder 'meer rust in je hoofd' hebben? Wanneer heb je meer rust in je hoofd? En wat kun je doen om dit te krijgen? Wat is een eerste actie die je NU kunt nemen richting dit doel? 

Ben benieuwd! 

Leroy.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 September 2017 om 14:14
Aantal lezers 4
Aantal reacties 4