Ik ben bezig een training te maken: optimaal werken en leven met een lastig lijf

Laatste reactie 03/09/2017 20:38 door Leroy
· Markeren als ongelezen
sanja de Bruin 2 jaar geleden geplaatst
Mijn plan was elke dag een hoofdstuk door te nemen, te verbeteren en te noteren wat er nog gedaan moet worden aan dat hoofdstuk. Ik heb nu 3 hoofdstukken gedaan. Wat erg goed hielp: computer aan en direct naar mijn online training gaan, zonder eerst mail en nieuws te openen?. Voelt goed.
Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

Fijn @sanja!

Dank voor het delen. Voor wanneer wil je de online training klaar hebben? Wat is je deadline? Ik ben benieuwd of je vandaag (of morgen als je vandaag een rustdag hebt) weer een hoofdstuk hebt gedaan. Blijf je updates doen. Je gaat goed. 

Ik ben benieuwd en veel succes met het volgende hoofdstuk! :)

Groetjes Leroy.

sanja de Bruin 2 jaar geleden geplaatst

Ha Leroy, Vandaag doe ik  hfst 4. Het zijn 7 hoofdstukken in totaal. Nu ik de eerste 3 heb doorgenomen realiseer ik mij: het is nog best veel werk, vooral de filmpjes , soms met Powerpoint, die ik nog moet maken/vervangen. Bij elk hfst. hoort minstens 1 filmpje. Ik wil er ook nog 2 mp3's bijmaken. Dat is niet moeilijk, maar ik moet ze nog wel schrijven.

September is een erg drukke maand met mijn beide kinderen jarig en vergaderingen van mijn grootste opdrachtgever. 1 oktober is daarom niet goed haalbaar. Maar als ik zo door ga als ik nu bezig ben is woensdag 11 oktober een haalbare deadline. Ik heb het net in mijn agenda gezet. groeten Sanja

Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

@sanja,

Bedankt voor de terugkoppeling! 

Staar je niet blind op het vele werk. Maak het kleiner voor jezelf en splits de grote doelen op in subdoelen. Je kunt nu vooruit met de hoofdstukken. Daarna de vervolgstappen :)

Veel succes en een fijne avond! 

Leroy.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 September 2017 om 22:58
Aantal lezers 8
Aantal reacties 4