Hoi

Laatste reactie 04/09/2017 15:21 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Inge 2 jaar geleden geplaatst

Goedenavond, 

Mijn naam is Inge en ik heb het lang uitgesteld om mijzelf voor te stellen omdat het niet lukte via mijn telefoon en ik geen tijd (lees zin ;)) had om het uit te zoeken waardoor ik het uitstelde, maar toch eindelijk gedaan zo vlak voordat de challenge begint. Sommige dingen stel ik heel erg uit, omdat het eng is om te doen of spannend, maar andere dingen doe ik bijna zonder erover na te denken. Ik wil nu dingen gaan doen die ik blijf uitstellen en hopelijk gaat deze challenge mij helpen om dit wel direct aan te pakken. Hierbij valt te denken aan gaan solliciteren en dingen uitzoeken om een eigen praktijk te beginnen. 

Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

Hey @inge2​,

Bedankt voor je bericht en leuk dat je meedoet! :)

De nummer 1 oorzaak van uitstelgedrag is een gebrek aan heldere en concrete doelen. Wat is NU je belangrijkste doel? Solliciteren? Je eigen praktijk beginnen? Deze twee doelen staan ook in contrast met elkaar. Ze kunnen goed samengaan, maar als je én een baan zoekt (er vanuit gaande dat je die nu niet hebt) én je eigen praktijk wilt beginnen, dan is dat teveel.

En als iets teveel is, ga je er tegenop zien. Gevolg? Je gaat uitstelgedrag vertonen, en vertelt jezelf 'hoe ga ik dit allemaal voor elkaar krijgen?'. Niet, omdat je teveel tegelijk wilt, en daardoor niets doet.

Dus maak een keuze. Wat is je belangrijkste doel? Maak ook een keuze tussen solliciteren of het starten van je eigen bedrijf. Wat wil je als eerste doen? Doe dat eerst, en daarna het andere. First thing first. 

Ik lees graag je antwoorden. Leuk om je erbij te hebben :)

Veel succes!

Groetjes Leroy.

Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

Dag @inge2,

Inmiddels zitten we alweer op de helft van de challenge.

Hoe gaat het? Laat je mij je antwoorden op bovenstaande vragen weten?

Succes!

Leroy.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 31 August 2017 om 21:25
Aantal lezers 4
Aantal reacties 3