Hi allen, Hans hier met zoals ik zoal lees dezelfde problemen als heeel veel vijftigers !

Laatste reactie 19/03/2019 08:05 door Froukje
· Markeren als ongelezen
hans p 3 maanden geleden geplaatst
Hi, ik ben hans en plots al 55 jr. Ben zzp-er en was tot aan de crisis druk en werk kwam vanzelf. Daarna heb ik door prive gedoe een tijd niet hard genoeg aan mijn carriere gewerkt. Nu blijkt dat ik wel 10 jaar niet meer heb opgelet en snap de nieuwe wereld niet meer. Ben ouderwets, wil mensen zien, kennen, koffie drinken en gunnen. Echter alles is nu snel, onpersoonlijk en via de mail. Degene die het hardst schreewt op social media krijgt de aandacht. Wie de meeste volgers heeft krijgt de klus afgezien van de kwaliteit. Kortom; heb aanpassingsproblemen. Echter vind mijn werk te leuk om wat anders te gaan doen, vandaar deze ACTIE. WIL WAT LEREN !
Mijn time-management is naar de Kl... en heb discipline nodig.
Wie geeft me op mijn kop !-)
Thanks,
Groet Hans
reactie op @hans56:
Anita Van Agtmaal Hoi @hans56​. 
Hier in de community kun je veel steun krijgen bij waar je mee worstelt. Gebrek aan discipline en time-management is voor mij super-herkenbaar. Ik heb heel lang heel gestructureerd alles "onder controle" gehad... totdat ik ging verhuizen en daarna in burn-out kwam. Ik ben nu al weer sinds oktober volledig aan het werk, maar heb besloten dat ik iets anders wil, als ZZP'er. Nu dus naast mijn baan studie opgepakt en bezig met website en netwerken. En dat is heel hard werken en kost veel tijd, terwijl ik eigenlijk al "nergens" tijd voor had. En toch gaat het! Omdat ik heel gemotiveerd ben en omdat ik heb geleerd keuzes te maken en betere prioriteiten te stellen. Met hulp van @leroyseijdel​ ga ik stapje voor stapje vooruit. Ik denk dat je veel steun kunt hebben aan alle programma's van Leroy. Zeker op de gebieden die je noemt: time-management en discipline. Maar blijf verder zeker doen wat je leuk vindt met de waarden die voor jou belangrijk zijn! En probeer daarmee een weg te vinden in deze nieuwe tijd. Spreek met andere ondernemers. Er zijn er echt nog veel meer zoals jij, die veel liever face-to-face zaken doen dan online. Die kom ik vooral tegen op netwerkbijeenkomsten. Echt niet iedereen doet alleen maar zaken online. Je zult wel een klein beetje "mee" moeten om ergens online gevonden te kunnen worden, maar daar kun je stapje voor stapje aan gaan werken. Vraag hulp aan mensen die er verstand van hebben. En hier in de community kun je ook heel veel vragen, twijfels, ideeën en gedachten kwijt. Open een nieuwe topic met een pakkende titel en de juiste mensen zullen gaan reageren. Het belangrijkste is dat je je bewust bent dat er iets moet veranderen en dat je erover na gaat denken HOE. Daarvoor ben je hier op de juiste plaats, denk ik. Er zijn hier trouwens ook veel ZZP'ers in de community. Veel succes! 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Froukje Keuning 3 maanden geleden geplaatst
@hans56

Welkom Hans.
Jouw waarden zijn belangrijk voor je denkwereld en je acties.
Contact blijft altijd de verbindende factor. Blijf contact houden met je passie.
Je passie is je anker in deze snelle wereld. Wat werkt voor jouw?
Harts verbinding blijft noodzakelijk in de snelle oppervlakkige wereld.
Het gaat om Kwaliteit en niet om Kwantiteit.

Ingrid 3 maanden geleden geplaatst
Welkom Hans,

Wat mooi die mensen die nog persoonlijk contact willen. maak daar je handelsmerk van.
Waarom wil je mee in de onpersoonlijk en die het hardst schreewt op social media wereld??
Blijf (zoals Froukje Keuning zegt) bij je zelf. Als jij achter je product blijft staan zoals jij dit ooit bedoelt had dan ben je uniek in deze tijd. 
Schreeuwen is tijdelijk maar er zijn is veel meer waard. natuurlijk kan je social media gebruiken (wil ik ook gaan doen) maar wel op een vriendelijke manier zoals ik ben. 

Froukje Keuning 3 maanden geleden geplaatst
@hans56

Ja Hans ik ben vijftig plusser en zit op moment in crisis. Ik heb nog nooit zo diep gezeten.
Eén ding weet ik zeker het kan vanaf NU alleen maar beter worden.
Leeftijd is een getal. Iedereen van 0 tot 110 krijg iedere dag de kans om opnieuw te beginnen.
Froukje Keuning 3 maanden geleden geplaatst
@hans56

Het is nooit te laat. 
Leroy Seijdel 3 maanden geleden geplaatst
Welkom @hans56

Zoals je ziet sta je niet alleen 😉 Mooi bericht ook van jou @anitavanagtmaal​, mooi omschreven!

Veel succes en plezier met alles wat het VIP Programma je gaat bieden!

- Leroy
hans p 3 maanden geleden geplaatst
Dank voor jullie reacties, ik ga aan de slag ! Heb moeite met op gang komen door de dagelijkse bezigheden maar beloof wat te gaan doen ! wordt vervolgd 👍🏼
reactie op @hans56:
Froukje Keuning Dat is de spirit. Go for it.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 March 2019 om 21:16
Aantal lezers 15
Aantal reacties 9