Hello allemaal

Laatste reactie 26/11/2018 08:28 door Froukje
· Markeren als ongelezen
Wouter b 5 jaar geleden geplaatst
Ik ben wouter, 42 jaar en zelfstandige. Ik heb vorig jaar de sprong gemaakt als zelfstandige om zelf aan het roer te kunnen zitten. De vrijheid bevalt me perfect maar de alledaagse disipline is niet eenvoudig. Mijn product ( verse artisanale pasta) is dik oke en daar heb ik ook niet direct vrees over. Wel is het niet evident iedreen de voordelen en de kwaliteit te doen inzien. Wel weet ik als ik bij respectieveleke zaken of liefhebbers kom, mijn product nooit een probleem vormt. Het gaat dan eerder over gebruiksgemak of onwetenheid of luiheid van de gebruiker.  Ik verlies me gemakkelijk in de dagdagelijkse beslommeringen zoals wat er rond mij gebeurt ipv de zaak op één te zetten ( familie, levereringen voor een te klein bedrag en verder). Ik hoop hiermee steun ,handvaten en soulmates te vinden om hieruit te kunnen verdergroeien. Dank alvast allemaaal.
Froukje Keuning 5 jaar geleden geplaatst
@wouter25

Welkom Wouter, je zit hier zeker op de juiste plaats.
Zeer herkenbaar ik vind het een topproduct waarom ziet de ander het niet?
Tijd om de ander wakker te schudden. Laat je de mensen proeven tijdens kookdemo's?
Waarom verlies je je in dagelijkse beslommeringen? 
Wat zijn je dagelijkse doelen cq. 1 minuut acties?
Wat houd je je van je doel af? De gebruiker heb je een duidelijke mening over. 
Kijk je naar jezelf? De ander is buitenstaander van jouw beleveningswereld. 
Hoe maak je van die potentiele gebruiker een koper cq. gebruiker?
Succes ermee.
Wouter b 5 jaar geleden geplaatst
He dag Froukje,

Kookdemo's geef ik op heden niet. Ik loop meestal zaken langs met mijn stalen. Het is veel input voor weinig output soms. Ze zijn de stalen dan kwijt ( iemand heeft ze opgegeten natuurlijk) , ze hebben ze nog niet klaargemaakt of ze kunnen niet met het product om en kiezen liever voor goedkoper of gemak. Je moet na het afgeven nog eens opnieuw terug voor een aanknoping te maken. Je moet ook kijken wanneer je bij hen binnenvalt of het past niet. Soms is de kaart juist verandert en kan je er niet bij op. Het is soms los van het product dat dan meestal wel in de smaak valt ook een kwestie van op de juiste moment op de juiste plaats zijn.
Voor de individuele klant denk ik dat ik echt een verkooppunt moet hebben. winkel, marktkraam of zoiets. Nu ze bestellen eens, vinden het tof maar vervallen terug in hun oude gewoonte van te werken met een goedkoop, droog product uit de discounter.

Ik ben nog maar net ingeschreven van gisteren dus de 1 minuut acties moet ik me nog even eigen maken.

Tips altijd welkom.
Ik lees het graag
  
Froukje Keuning 5 jaar geleden geplaatst
@wouter25

Goed bezig Wouter.
Is het mogelijk om bijvoorbeeld bij Filmhuis of Bioscoop je product aan te bieden?
Vaak worden er alleen zoetwaren of bittergarnituren aangeboden. Als soep fan mis ik dat. Paar jaar geleden at ik altijd verse soep bij Filmhuis met stokbrood etc. erbij. Helaas wordt dat niet meer aangeboden. 
Succes ermee.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 November 2018 om 21:41
Aantal lezers 9
Aantal reacties 4