Hallo ik ben Linda

Laatste reactie 04/09/2017 15:14 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Linda Lapian 2 jaar geleden geplaatst

Ik wil graag weer dat ik een opgeruimde werkkamer heb zodat ik mijn administratie niet meer op de eettafel in de woonkamer hoeft te doen. Sinds de verhuizing 2 jaren geleden, zit die kamer vol met dozen opgestapeld. Bijna de helft van de spullen zit er nog in. Als ik wat nodig heb dan moet ik zo zoeken. Ik wil weer structuur in mijn leven hebben. Hoop dat ik met deze challenge kan bereiken om niet meer uitstellen met opruimen en daardoor structuur in mijn dagelijkse leven terug krijg.

Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

Hey @lindalapian​,

Bedankt voor je bericht en leuk dat je meedoet! :)

We hebben elkaar al eerder gesproken, dus ik ken je doel al wat beter. De oefeningen van vandaag (dag 2) kunnen je erg helpen bij dit doel. Je vindt de oefeningen in het werkboek. 

Voor nu: wanneer wil jij je grote doel bereikt hebben? Wat is je plan om dit voor elkaar te krijgen? En: wat is de eerste actie die je NU kunt nemen richting je doel? Tijd voor ACTIE!

Ik wacht je reactie af. Veel succes! :)

PS: je ontvangt vandaag ook een extra mail voor je VIP Lidmaatschap zodat je direct extra video's kun bekijken en toegang krijgt tot het VIP Forum voor meer exclusieve gesprekken.

Groetjes Leroy.

Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst

Dag @lindalapian​,

Inmiddels zitten we alweer op de helft van de challenge.

Hoe gaat het? Laat je mij je antwoorden op bovenstaande vragen weten?

Succes!

Leroy.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 September 2017 om 08:48
Aantal lezers 4
Aantal reacties 3