Hallo, ik ben Jolande

Laatste reactie 04/12/2017 07:48 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Jolande 2 jaar geleden geplaatst
Er houdt me veel te veel bezig. Zoals meer opdrachten uit mijn bedrijfje, machinaal borduren en bedrukken van voornamelijk cadeautjes met naam, halen. De website, marketing en administratie daarvan verzorgen. Maar tegelijk ook mij privé administratie eindelijk eens goed ordenen en daarna andere kasten uitmesten. En dan ook nog bepaalde bezoekjes afleggen die ik al weken uitstel. Oh ja, en de sinterklaascadeautjes moeten ook nog ingepakt. Dus eigenlijk gewoon veel te veel waardoor er heel veel niet gebeurd.

Hoe denk ik dat te gaan aanpakken? Tja, ik moet me dus meer gaan focussen. Laat ik morgen maar eens beginnen met de sinterklaascadeautjes in te pakken. Vanaf maandag ga ik een half uur eerder opstaan en ga ik afspraken voor de bezoekjes maken en de boekhouding doen. Daarnaast natuurlijk de gewone werkzaamheden. En natuurlijk de callenge volgen, dat gaat vast helpen.
Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst
Dag @jolande​,

Dank voor je bericht en leuk dat je meedoet!

Teveel dingen tegelijk willen doen is één van de grootste oorzaken van uitstelgedrag. Het leidt tot een gebrek aan concrete doelen. Anders zou je actie ondernemen. Wat is je belangrijkste doel? Meer opdrachten binnenhalen? Website? Marketing? Administratie? Zakelijk of privé? Maak een keuze. Wat is NU het belangrijkste om op te pakken? Welke taak? 

En over de actie op de korte termijn: wanneer vandaag ga je de sinterklaascadeautjes inpakken? Maak het concreet voor jezelf. Welk tijdstip? Hoeveel tijd heb je er voor nodig? 

Bekijk elke dag de video. Maak de oefeningen uit het werkboek. Schrijf de antwoorden op papier. Geeft je inzicht. Ben benieuwd. Veel succes! 

Leroy.
Natascha 2 jaar geleden geplaatst
Tip voor je boekhouding: 1 vaste dag of avond.
reactie op @natascha4:
Leroy Seijdel Goede tip @natascha4​. Dank!! ?
2 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 December 2017 om 19:18
Aantal lezers 6
Aantal reacties 4