Hallo 1 minuut vriendjes en vriendinnetjes

Laatste reactie 03/12/2018 08:49 door Carina
· Markeren als ongelezen
Carina Z. 5 maanden geleden geplaatst
Mijn naam is Carina.  Doelen heb ik genoeg, tijd overigens ook, dadelijks lijstjes vol met dingen die ik moet of wil doen, maar kom vaak tot te weinig. De belangrijkste dingen stel ik vaak uit en de leuke dingen laat ik vaak liggen omdat ik vind dat ik daar pas aan mag beginnen als ik eerst de noodzakelijke dingen heb gedaan. Ik ben overigens een echte sprintster en geen marathonloper, om het in Leroys woorden uit te drukken. Dus de ene dag ga ik als een dolle om vervolgens de volgende dag helemaal lamgeslagen te zijn. Moe en nergens energie meer voor of zin in. 
Ik moet wel zeggen dat na mijn burn out in 2008 en scheiding in 2009 mijn energie niveau nooit meer is geweest als voorheen. Deze gebeurtenissen hebben er flink ingehakt. Maar waar ik nu het meeste last van heb, is dat de energie balans ook volledig weg is. Van het ene uiterste naar het andere. Dus ik wil graag meer balans en structuur om zo weer meer gedaan te krijgen en zodat ik iedere dag met een goed gevoel af kan sluiten.
Anne-Marie van Hees 5 maanden geleden geplaatst
Welkom Carina
Bekent voor mij wat je schrijft. De ene dag heel veel willen en kunnen doen om de volgende dag helemaal niets meer te kunnen. Zoals ik lees maak je wel lijstjes met wat je moet doen, maar maak je ook een planning wanneer je wat doet? 
reactie op @anne-marievanhees:
Carina Z. Bedankt voor je reactie, Anne-Marie. En Nee een planning maak ik niet... En mijn lijstjes zijn vaak ook veel te lang. Maar dan heb ik in ieder geval uit mijn hoofd wat er allemaal moet gebeuren. Dat geeft meer rust. En vind het heerlijk om dingen af te kunnen vinken 😉
Maar is het maken van een planning de volgende stap? Bedoel je dan precies per uur per dag noteren wanneer je wat gaat doen?
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Froukje Keuning 5 maanden geleden geplaatst
@carina
Welkom Carina,
Herkenbaar wat je schrijft. In de ochtend na het mediteren en ontbijt ga ik aan met mijn dagplanning. Per uur schrijf ik een taak op en mijn eerste stapje zijn gemaakt. Succes.
reactie op @froukje2:
Carina Z. Per uur een taak... hmm... ok ik ga vandaag een lijstje maken mét tijden erbij.
Voelt heel onnatuurlijk op de een of andere manier. Alsof ik weer bij mijn laatste werkgever zit en dat was geen goeie tijd.. 😜
Maar ik ga ermee aan de slag.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 November 2018 om 19:11
Aantal lezers 11
Aantal reacties 5