Even voorstellen: ik ben Lidia

Laatste reactie 12/05/2021 09:38 door Marlene
· Markeren als ongelezen
Lidia Boneschansker-Westers 11 maanden geleden geplaatst
Wat houdt me bezig... wat NIET? Dat is het punt, er is een aantal issues dat echt opgelost moet worden. Maar WANNEER dan... Discipline is niet zo zeer het probleem, maar orde in de chaos scheppen en mijzelf gunnen dat ik met datgene bezigga wat IK belangrijk vind. De tijd is nu rijp om dat te gaan doen!
Leroy Seijdel 10 maanden geleden geplaatst
Welkom @lidia893!

Ik zie dat je weg naar de community hebt gevonden. Super!

Welkom hier en veel succes met jouw doelen. Je kunt je eerste doelen ook delen via de ''Wekelijkse Planning Topic''. Die vind je hier: https://community.leroyseijdel.nl/conversations/wekelijkse-planning-acties-en-successen-delen-2.

Succes!

Leroy
Peter Van zundert 10 maanden geleden geplaatst
Dag Lidia, goed van je om aan de slag te gaan met jezelf. Ik herken het ook veel waar ik mee aan de slag wil gaan. Ik ben begonnen bij mijn belangrijkste punt rust in mijn hoofd daar maak ik de grootste slag. Vandaaruit stap voor stap een beetje groeien. 
Succes met jouw proces. 
Lidia Boneschansker-Westers 10 maanden geleden geplaatst
Na de kerstvakantie ben ik ECHT aan de slag gegaan met dit traject. Mijn weekplanning deel ik in het bijbehorende topic. Maar... lockdown en niks loopt `normaal`. Daarbij loopt langzamerhand iedereen tegen zijn grenzen aan, we zijn `coronamoe`. Nou ben ik een stress-eter, dat weet ik... Gewicht verliezen is me deze twee weken nog niet gelukt. Maar... de rest wel, ik houd mij aan mijn planning en houd zelfs tijd over voor mijn hobby en het blussen van `binnenbrandjes`. D.w.z., dezelfde dag en niet altijd `doe ik morgen wel`. Dat laatste was niet direct mijn doel, maar dat noem ik dan `bijvangst`. En dat afvallen... dan maar kleinere stapjes en zorgen dat ik daarop de focus niet verlies.
Lidia Boneschansker-Westers 6 maanden geleden geplaatst
Mijn vorderingen deel ik in verschillende topics, maar misschien is het ook leuk voor nieuwelingen in deze community om op de eerste pagina meteen wat ervaringen te lezen. 
Ik ben vlak voor Kerst met het VIP 2.0-programma begonnen en heb de drie modules inmiddels afgerond. Het opstellen van doelen, concretiseren en opdelen in kwartaaldoelen en weekdoelen vond ik niet moeilijk. Ook de discipline is er wel. Wat ik moeilijk vind, is dat je met werk en gezin nooit 24/7 baas bent over je eigen agenda. Dat is onmogelijk. Dus wat ik heb gedaan, is heel goed kijken naar mijn dag- en weekindeling en kijken waar de gaatjes zitten. Die gaatjes vulde ik vooral door met een kop koffie even te Facebooken. Dat heb ik nu veranderd (al moet je wel voldoende rust in je planning inbouwen!) en ik ben, net als Leroy, een uur eerder op gaan staan. Doorgaans is dat om 5.30 u., dat heeft te maken met het werk van mijn man. Het geeft me ´s morgens een vliegende start, eerst mijn `Golden Hour` in alle rust benutten. 
Ik merk wel dat gaandeweg de dag (vlak na de lunch) door de `post-lunch-dip` het tempo inzakt en dat het principe `Eat the frog first` dan ook minder makkelijk is. Dus nog punten genoeg om te ontwikkelen! 
reactie op @lidia893:
Leroy Seijdel Wow @lidia893! Wat goed bezig. En tof om te zien dat het je veel goed doet. Ga lekker zo door zou ik zeggen. Je (wekelijkse) voortgang kun je overigens ook delen in het topic van de ''Wekelijkse Planning''. Die vind je hier: https://community.leroyseijdel.nl/conversations/wekelijkse-planning-acties-en-successen-delen-2. 

Veel succes met je volgende acties en ik lees graag later hoe het weer is gegaan! :-) 
6 maanden geleden

Beantwoorden

Marlene kop 6 maanden geleden geplaatst
beste Lidia,  ik herken veel van wat je schrijft zoals orde in de chaos scheppen. stimulerend om te lezen dat je je week/dagindeling onder de loep hebt genomen en dat dat resultaat oplevert! dank je!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 December 2020 om 10:30
Aantal lezers 16
Aantal reacties 7