Even voorstellen: ik ben Leroy van de 1 Minuut Community!

Laatste reactie 07/10/2019 13:28 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Leroy Seijdel 4 jaar geleden geplaatst
Dag Community leden,

Bedankt voor het bezoeken van de 1 Minuut Community. Ik ben Leroy Seijdel, online mindsetcoach en de oprichter van de 1 Minuut Community. Het is onze missie om jou te inspireren in kleine stappen je mooiste doelen te bereiken.

MIJN VERHAAL

Vroeger wist ik zelf niet goed wat ik wilde. Ik was verlegen, onzeker en had weinig zelfvertrouwen. Gevolg? Ik leefde niet zoals ik wilde leven. Namelijk vol passie!

In die tijd las ik mijn eerste persoonlijke ontwikkeling boek. En binnen een paar jaar las ik meer dan honderd boeken over dit onderwerp. Over doelen stellen, timemanagement en discipline ontwikkelen.

Resultaat? Ik overwon mijn faalangst, booste mijn zelfvertrouwen, werd uitgeroepen tot beste student van mijn opleiding, maakte mijn droomreis door Zuidoost-Azie, liep meerdere marathons en bouwde binnen 1 jaar de grootste persoonlijke ontwikkeling community van Nederland op: de 1 Minuut Community. Inmiddels hebben we meer dan 3.700 leden.

DE 1 MINUUT COMMUNITY

De community bestaat uit een gratis en betaald gedeelte. In het gratis gedeelte krijg je toegang tot De Magie van 1 Minuut en de 1 Minuut Podcast. Via deze link lees je meer over het gebruik van de community: http://community.leroyseijdel.nl/resources/introductie.

Wil je toegang tot onbeperkte coaching, mastermind groep en alle masterclasses?
Dan kun je via deze link VIP Lid worden: www.leroyseijdel.nl/1-minuut-community.

DE 1 MINUUTACTIE

Veel dingen kun je bereiken door het heel klein te maken (1 Minuut!). En die technieken, tips en inzichten wil ik nu delen met andere mensen. Bovenstaande successen heb ik zelf gerealiseerd door technieken uit de persoonlijke ontwikkeling toe te passen.

Hoe kan het dat veel mensen het moeilijk vinden om hun gedrag te veranderen? Zelfs als het gaat om bijvoorbeeld 1 glas water meer drinken dan normaal? Drie keer in de week sporten? Of dagelijks mediteren? Het volhouden is vaak het lastigste en deze community is je stok achter de deur om tóch vol te houden!

En vergeet niet: de beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf. Veel succes en plezier in de 1 Minuut Community!

Denk Groot, Start Klein,

Leroy
reactie op @leroyseijdel:
Jacqueline Colen Goedemorgen Leroy,

Heb je gisteravond een mail gestuurd met een vraag over het ludmaatschap maar mijn vraagbaak al opgelost en ik ben zo enthousiast geworden dat ik meteen lid ben geworden!!!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Leroy Seijdel Gezien en beantwoord Jacqueline​! Leuk dat je direct meedoet. Tot in het VIP Programma! 😄👍
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Hans van Ditmarsch 3 jaar geleden geplaatst
Nu yoga 45 minuten en dan hardlopen.
reactie op @hans8:
Leroy Seijdel Hey @hans8,

Volgens mij wilde je dit bericht onder je eigen bericht zetten. Ik reageer daar even! ?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Irene 3 jaar geleden geplaatst
Ik ben Irene. Door een gierende deadline begin ik vandaag pas begonnen met de 1-minuut challenge. En die gierende deadlines zorgen er doorgaans voor dat ik niet doe wat ik moet/wil doen ?
reactie op @irene8:
Jacqueline Colen Hallo Irene,

Ja we laten ons vaak verleiden tot de hectiek van het leven zonder dat we stilstaan bij wat echt belangrijk is in het leven. Ik trap ook vaak in die valkuil. Het helpt mij altijd door ‘s avonds drie dingen te benoemen die ik goed heb gedaan.
Ben trouwens sinds gisteren op deze community side. Maak er een mooie dag van! Groetjes

2 jaar geleden

Beantwoorden

Lisette Tiggelaven 1 jaar geleden geplaatst
Hoi allemaal,
Ik ben Lisette Tiggelaven. Vorig jaar al een keer heel even lid geweest, maar was met een ander traject al bezig en 2 ging hem niet worden. Leroy, jij bleef maar voorbij komen :) en gisteren je webinar weer eens gevolgd en nu de stap gezet om verder te gaan met jou. Intussen heb ik wel al (en daar ben ik best trots op) een aantal nieuwe gewoontes aangeleerd met de 1 minuutstrategie: inmiddels mediteer ik minimaal 1 keer per dag en schrijf ik elke dag 2 keer in mijn dankbaarheidsboekje (elke ochtend gelijk na het opstaan en voor ik naar bed ga). Dus ik wéét dat je een nieuwe gewoonte kunt trainen hihi. 
Ik ben reflexzonetherapeut en heb een praktijk (bijna 10 jaar) aan huis. Door veel studies te volgen heb ik mijn kennis en expertise uitgebreid en ben inmiddels ook hormoonfactortrainer en detoxcoach. 
Na 9 jaar wordt het tijd voor een professionaliseringsslag en gaat ook mijn website op zijn kop: andere kleuren, nieuwe inhoud aangepast aan alle expertise en werkzaamheden die ik nu doe en moeten er ook nieuwe producten/diensten uitgezet worden. Kortom een nieuwe uitdaging. 
Het frame van de website staat. Mijn nummer 1 doel voor nu is: de website goed vullen. Aanvulling en wijziging van bestaande teksten, nieuwe foto's en verbeterde en nieuwe  informatie over mijn diensten dus. 
Wat ik wil gaan doen als eerste is: zorgen dat de teksten af komen. Al bijna 1 jaar stel ik dat uit, dus dat lijkt me een goede om mee te beginnen. Elke dag een half uur besteden aan het herzien van oude of schrijven van nieuwe teksten. Daarna volgen dan de foto's en de diensten met tarieven. 
reactie op @lisettetiggelaven-andelbeek:
Leroy Seijdel Welkom terug @lisettetiggelaven-andelbeek​! 

En wow! Wat mooi om te horen welke resultaten je al hebt geboekt met de 1 minuutactie. Ga zo door zou ik zeggen. Veel succes hier weer!! 👍
1 jaar geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 30 November 2016 om 10:26
Aantal lezers 455
Aantal reacties 10