Even voorstellen: ik ben Diana van Dijk

Laatste reactie 24/05/2022 12:07 door Gertjan
· Markeren als ongelezen
Diana 2 maanden geleden geplaatst
Dag mede leden van deze community,  Ik ben Diana, 60 jaar jong en zo'n kleine 15 jaar zelfstandig ondernemer. De laatste tijd richt ik me naast het ondernemerschap op mensen helpen aan een passief inkomen. Heel leuk en dankbaar om te doen. Ik heb me aangemeld voor deze communnity en academy omdat ik het belangrijk vind om mezelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. 
Leroy Seijdel 2 maanden geleden geplaatst
Welkom @diana35994​! Leuk om je erbij te hebben en leuk om te lezen dat je mensen helpt met passief inkomen verdienen (waarmee je mensen dus indirect ook helpt om meer vrijheid te creëren in hun leven :-)).  Veel succes en plezier hier! PS: Mocht je je in de community accountable willen houden op je eigen doelen, dan kun je daar dit topic voor gebruiken: https://community.leroyseijdel.nl/conversations/wekelijkse-planning-3. 
Gertjan Wieringa 1 maand geleden geplaatst
Heeeee @diana35994​ Leuke zakelijke uitstraling heb je! En passief inkomen; daa ben ik nog maar net mee bezig (cursus gekocht bij allesovercrypto.nl haha) Hier een welkom en aanmoediging van Gertjan @gertjanwieringa​ , ik ben psycholoog , heb behoorlijk last van uitstelgedrag en gebrek aan zelfvertrouwen mede nog daardoor. Ik ben al een heel stuk gegroeid hier het afgelopen jaar met studie projecten afronden (beroepsopleidingen). ​ Veel succes   een slimme tip zoals Leroy al aangaf: we zitten vaak online actief bij de Community afdeling:  Master your goals , Wekelijkse planning 2022 (Nieuw) https://link.thehuddle.nl/287/topics/801988 Daar plaatsen de actieve leden hun week planning en communiceren veel met elkaar, ook welkom daar! Dat zou ook mij helpen als je daar soms een post platst. yeahhh groeten van @gertjanwieringa​ (door op een foto of naam te klikken kom je in hun profiel en kan je die @.... naam vinden en als je die intypt verschijnt er een uitklap menuetje met namen en kan je de juiste naam kiezen en dan krijgt diegene een melding dat die genoemd is in je bericht)
Gertjan Wieringa 1 maand geleden geplaatst
https://link.thehuddle.nl/287/topics/801988 is de plek waar t allemaal gebeurt Diana haha
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 31 March 2022 om 17:25
Aantal lezers 8
Aantal reacties 4