Even voorstellen: Ik ben Annemarie! (VIP 1.0)

Laatste reactie 06/01/2017 20:44 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Annemarie van den Broek 5 jaar geleden geplaatst
Goedemorgen! Ik ben Annemarie. De vorige keer heb ik ook meegedaan met de ochtendritueel challenge omdat ik ervan overtuigd was dat ik een daarmee meer tijd voor mezelf zou kunnen creeƫren: meer rust, meer focus, elke dag bewegen en meer tijd om te lezen. Klein probleempje: ik ben geen ochtendmens en een ster in 'nog even blijven liggen nadat de wekker gaat'..
Afgelopen maand heb ik de eerste stap gezet om iedere dag een uur eerder dan normaal op te staan. Doordeweeks betekent dat om 6 uur. Door dit te doen voel ik me echt fitter en helderder overdag. Een flinke overwinning! Opstaan blijft nog altijd het lastigst. Om 6 uur gaat de wekker. De bedoeling is: lamp aan, lenzen in, opstaan en starten. In de praktijk blijf ik vaak toch nog een kwartiertje liggen en deze week heb ik het toch weer gepresteerd om dat weer op te rekken. Maar: wel elke dag mijn ochtendritueel gedaan!
Mijn doelen voor de Ochtend Ritueel Challenge 2.0 zijn: nu echt meteen mijn bed uit EN kijken hoe ik mijn ochtendritueel nog efficiƫnter kan laten zijn.
Succes allemaal!!
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
@annemarievandenbroek, leuk dat je er weer bij bent! :)

Mooi om te horen dat het ochtendritueel je fitter en helderder maakt overdag. Je weet wat je te doen staat. Ochtendritueel Challenge 2.0 rocken!

Deze reminder komt op het juiste moment. Herhaling, herhaling en nog eens herhaling is het belangrijkste. Je bent goed bezig. Je kunt je ervaringen over de lessen delen in het board '1 Minuut Ervaringen', zodat andere leden en wij je verder kunnen helpen en inspireren. Succes! :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 January 2017 om 10:57