Even voorstellen: Anita (VIP 2.0)

Laatste reactie 01/04/2017 12:18 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Anita Van Agtmaal 5 jaar geleden geplaatst
Goedemorgen Leroy. We kennen elkaar al van de cursus van Michael en van een Skype-sessie. Ik ben 51 jaar, woon in Koudekerke en heb 2 kinderen van 17 en 18 die (gaan) studeren. Ik heb net mijn huis verkocht en ga in oktober in Goes wonen. Een nieuwe stap voor mezelf als de kinderen het huis uit zijn. Ik werk in het ziekenhuis in Goes als Managementsecretaresse.
Het gaat goed met mij. Ik ben in de afgelopen 9 maanden 22 kilo afgevallen dus mijn eerste doel gaat goed. Nog 5 kilo te gaan. Maar mijn 2e doel over beter time-management gaat niet goed. Ik blijf hangen of val terug. Word nog steeds opgeslokt door de waan van de dag en ondanks dat ik al eerder de ochtendritueelchallenge heb gedaan, lukt het me weer niet om op tijd uit bed te komen en dingen te doen die ik dan wilde doen. Tijd voor een update en meer focus dus. Ook meteen aangemeld als VIP-lid want ik heb extra focus nodig. Ik hoop uit deze challenge te halen dat ik mezelf weer beter "op de rit" krijg met meer discipline en minder tijd verlies aan de verkeerde dingen.
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
Dag @anitavanagtmaal,

Mijn laatste reactie op je bericht in Facebook zal ik hier plaatsen, dan kunnen we vanaf hier verder gaan met de persoonlijke coaching. Ging over je vragen rondom timemanagement:

'Anita, fantastisch! Je eerste doel is helder en ga je waarmaken. Ook met het tweede doel ben je goed begonnen (ochtendritueel!). Nu is het de kunst om de tijd te nemen voor de dingen die je wilt doen. Je kunt niet ALLES tegelijk en nu doen. Dat kan niemand. Een gebrek aan tijd is een gebrek aan prioriteit.

Laten we beginnen bij het begin. Wat moet je allemaal van jezelf doen? En nu het belangrijkste: schrijf alles op 1 plek op (papier, notitieblok o.i.d.). Wat is het allerbelangrijkste op die lijst? Wat is de reden dat je hier niet je tijd insteekt? Maak tijd vrij voor je belangrijkste punt.

Binnen de VIP Masterclasses gaf ik ook een timemanagement masterclass. Bekijk deze video: http://community.leroyseijdel.nl/.../les-2-eigenschap-2-3. Je bent goed bezig. Keep focus. Bekijk de video's.

Veel succes met de oefeningen! :)

Groetjes Leroy
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 01 April 2017 om 08:07