Een ochtendritueel wat werkt :-)

Laatste reactie 03/12/2016 14:28 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Berta . 3 jaar geleden geplaatst
Ik heb veel slaap nodig, ook overdag. In de ochtend ben ik laat wakker en heb de hele ochtend nodig om op te starten. Ontbijten, lunchen, douchen en aankleden zijn voor mij fysiek een enorme opgave. Daar ben ik tot ongeveer 14:00 uur of 15:00 uur mee bezig. Al diverse keren geprobeerd om een ochtendritueel te maken wat me zou kunnen helpen in meer structuur en meer energie. Bijvoorbeeld inclusief meditatie, affirmaties en wat simpele fysieke oefeningen etc. Tot nu lukt me dit niet. Misschien wil ik te veel tegelijk (terwijl dat fysiek niet gaat) en alles in een keer perfect goed doen. Ik wil heel graag een ochtendritueel voor mezelf ontwikkelen wat me helpt en wat ik ook vol kan houden. Ik heb er heel veel zin in! :-)
Leroy Seijdel 3 jaar geleden geplaatst
Hallo @berta, fijn dat je meedoet! Als ik je stuk lees, valt het me op dat je overdag weinig energie hebt. Klopt dit? Laten we dat eens omdraaien. Waar krijg je wel energie? En kun je die dingen ook in de ochtend gaan doen?

Wat is de reden dat je vorige ochtendrituelen mislukken? Je schrijft dat je misschien te veel tegelijk wilt doen. Is dat zo? Of heeft het een andere oorzaak? Wat is de echte reden? Als je dit weet, dan kun je een ochtendritueel ontwikkelen dat je ook echt doorzet. Download het ochtendritueelschema en schrijf op de laatste pagina je persoonlijke ochtendritueel doel op: 1 doel die je in de komende 7 dagen echt wilt bereiken.

Je kunt je ervaringen tijdens de challenge delen in het board '1 Minuut Ervaringen', dan kunnen andere leden en ik je verder helpen. Succes! :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 December 2016 om 13:46
Aantal lezers 5
Aantal reacties 2