Doen wat je gelukkig maakt ?!

Laatste reactie 17/07/2018 07:02 door Isabella
· Markeren als ongelezen
Francé 4 jaar geleden geplaatst
Een goede maandag ochtend! Ik ben Francé, 30 jaar en woon samen met  mijn geliefde kat madelief. Helaas werkloos maar wel actief met veel bezigheden. 2 jaar terug eindelijk mijn mbo diploma behaald en afgestudeerd als dierenarts assistente. Hier nog geen baan in kunnen vinden doordat ik kansen laat schieten. Al een geruime tijd aan mezelf aan het werken om vooruit te komen en dit is dan vooral op werk gebied. Mijn motto is ' do what makes you happy' en het afgelopen jaar al heel veel leuke doelen behaald.  Nu alleen nog op werkgebied doelen gaan behalen maar iedere keer als ik een leuke vacature of baan heb weet ik het wel te verpesten en gaat de kans voor mijn neus voorbij. Dus ik zoek handvatten en tips om dit te veranderen!! Vandaar ook dat ik hier ben.  groet! 
Leroy Seijdel 4 jaar geleden geplaatst
Welkom @franc!

Leuke voorstelronde. Wat is de reden dat je het verpest? Wat zijn hier de oorzaken van? Wat heb je nodig om dit om te buigen? Waar kun je mee beginnen? 

Ik ben benieuwd naar je antwoorden. Succes en tot snel! 

Leroy
Isabella Vanremoortele 4 jaar geleden geplaatst
Hoi Francé,
Welkom in deze leuke groep ?.
Ik lees je berichtje en als eveneens werkzoekende komt je bericht me bekend voor. Tenminste als het klopt wat ik denk (of wat ik helaas ook nog teveel doe). Je ziet een vacature. Je denkt dat is interessant maar tegelijkertijd komen er allemaal beren (in mijn geval faalangstige stemmetjes) op je pad die je verhinderen om metéén te reageren waardoor - ineens (niet zo ineens natuurlijk maar voor mijn gevoel wel  - de reageerperiode om is? Is dat het soort verpesten wat je bedoelt?
Ik ben benieuwd naar je antwoord?

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 July 2018 om 09:28