Bouwen aan mijn toekomst en die van mijn kinderen. Steen voor steen.

Laatste reactie 03/02/2022 13:53 door Gertjan
· Markeren als ongelezen
Wensley Piqué 2 jaar geleden geplaatst
Hallo allemaal, mijn naam is Wensley. In het dagelijks leven ben ik verhalenverteller en inspirator. Dit doe ik middels, theater/dans en poppenspel. ik zit in een flow en die ontvang ik met open armen, dankbaar. Dit "werk" wil ik blijven doen zolang ik de energie ervoor heb. Naast mijn vak als verhalenverteller en inspirator wil ik ook een extra passief en stabiel inkomen genereren. Ik ben ZZper en mag dus voor mijn eigen pensioen zorgen... Ben heel blij dat ik mijzelf dit nieuw avontuur kado heb gedaan om een online bedrijf te starten. Heel veel zin!
Leroy Seijdel 2 jaar geleden geplaatst
Welkom @wensleypiqu​. Goed verhaal. Hoop dat je hier kunt vinden wat je zoekt en dat het je verder helpt bij jouw doelen. Veel succes en plezier! :-) 
Gertjan Wieringa 2 jaar geleden geplaatst
Wauw gaaf @wensleypiqu​ Een online business opzetten in jouw beroep, interessant!  Verhalen verteller, een van de oudste beroepen ter wereld, en dan ook dansen en theater, wat een levendig beroep lijkt me.  De verhalen die mijn tante, lerares en pianiste, mij vertelden onder begeleiding van de levendige donkere piano klanken maakten altijd diepe indruk op me. En dat zou online net zo een indruk gemaakt hebben denk ik. Welkom hier, benieuwd naar wat jouw one minute habits, ofwel stappen en gewoontes zijn om je online business op te zetten. En laat maar weten hoe de online community leden je daarbij kunnen helpen! Veel leden zijn in de wekelijkse planning afdeling te vinden om daar te vertellen over hun groeiproces en over de one minute habits en concrete stappen/bakstenen die ze aan het ontwikkelen/leggen zijn.  Dan zie je vrij gedetailleerd en snel waar de anderen mee bezig zijn. Groeten en succes , Gertjan  (@welke naam??, haha ik ga even checken) ah @gertjanwieringa
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 27 January 2022 om 13:02
Aantal lezers 6
Aantal reacties 3