Astrid

Laatste reactie 07/02/2019 07:36 door Froukje
· Markeren als ongelezen
Astrid Hartog 6 maanden geleden geplaatst
Hi allemaal, 
een poosje terug stelde ik me voor op het forum nadag ik tegen de 1-minuut challenge van Leroy was aangelopen. Die 1-minuut challenge heeft voor mij al zoveel veranderd in nu anderhalve week tijd en heeft me de kracht en het zelfvertrouwen gegeven dat ik ook aan het stuur wil gaan staan van grotere 'levensprojecten'. Mijn eerste doel is herstellen op een gezonde en gelukkige manier van mijn burn out. Een subdoel (maar straks misschien wel hoofddoel) is toewerken naar een werkomgeving waarin in mijn krachten en talenten kan benutten zodat het voor mijzelf maar ook voor anderen zin en plezier geeft. De vormgeving daarvan? Dat is nog niet geheel in kaart. 

Mijn interesse gaat uit naar menselijk leiderschap, coaching, ontwikkeling. Ik ben gestart met de modules Time Management en wil samen met jullie en Leroy gaan zien op welke manier ik het meeste voor mezelf uit het VIP programma kan halen. 

Groet, Astrid
Rick Robben 6 maanden geleden geplaatst
Hoi Astrid, goed om te horen dat het je al zoveel brengt.
Ik weet hoe het is om uit dat diepe dal van een B-out te klimmen. Je persoonlijke doel komt overeen met die van mezelf en dus voel ik wel een verbintenis.
Mijn prio 1 doel van dit jaar is eerst weer eens in balans te komen. (ik weet dit is niet concreet) maar voor mij is het belangrijk dat ik eerst fysiek weer op de rails kom te staan waarna het tussen oren gaat volgen. Ik bruis weer van energie nadat ik maanden helemaal leeg heb gevoeld. Ik heb startkabels gekregen van iemand en zij heeft me een reboot gegeven. Nu is het aan mezelf om weer in die kracht te blijven staan. Ik ben bij deze community uitgekomen omdat hetgeen wat hier besproken word me ze erg aanspreekt. Ik geloof er dus 1 dat wanneer we het klein maken grote resultaten kunnen behalen.

Moet deze week nog mijn doen scherpstellen zodat ik na mijn vakantie aan de slag kan gaan met Timemanagement. Ben benieuwd of het overeenkomt met hetgeen wat ik in mijn cursus geleerd heb. Heb dus al een Timemanagement opleiding achter de rug. GTD etc. Ik zou het moeten weten maar toepassen is nog wel een dingetje. Iets met consequent zijn.
Nou heel veel succes.

Gr. Rick

Froukje Keuning 6 maanden geleden geplaatst
@astrid70@robbenr

Beste Astrid. Goed om te lezen dat kleine stapjes als een grote positieve verandering bij jouw in beweging gezet hebben.

Beste Rick. Zo herkenbaar. Iets moet consequent zijn. Dat is iets wat mag ontwikkelen door iedere dag 1 minuut acties uit te voeren. Ik zeg vooral tegen mezelf vooral doorgaan

Wij komen er zeker en steun via de ledensite is altijd welkom.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 February 2019 om 11:32
Aantal lezers 17
Aantal reacties 3