UPDATE: Afwezigheid

Laatste reactie 10/02/2017 13:43 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Leroy Seijdel 3 jaar geleden geplaatst
Beste Communityleden,

De komende twee weken ben ik afwezig in verband met een vakantie en 'focustijd'. Ik zou ook graag tijdens mijn vakantie willen doorwerken omdat ik het zo leuk en waardevol vindt om te doen (├ęcht waar!). Dat ga ik niet doen om de redenen die ik ook altijd met mijn klanten deel (en als ik dat doe, dan moet ik dat zelf uiteraard ook doen ;)):

1. Uit je vastgeroeste tunnelvisie komen. Juist door afstand te nemen kun je tot inzichten komen die je anders niet zou krijgen.

2. De tijd nemen om dingen te doen waar je anders minder aan toe komt (voor mij: nog een paar boeken die ik graag wil lezen, langer mediteren en heel veel tijd doorbrengen met mijn vriendin)

3. Focustijd: weg met alle afleidingen. Voor is de vakantie het moment dat ik geen mobiel, mail, social media enzovoort gebruik. Juist omdat mijn business drijft op deze zaken is het goed om er even uit te stappen (en dat is ook weer een uitdaging!).

Dus de wijzigingen voor de komende twee weken (vanaf 8 februari ben ik weer 'online'):
- Voor de Gratis Leden: de komende twee weken online coaching, ondersteuning en inspiratie van alle andere leden.
- Voor de VIP-Leden: de Masterclasses van iedere zaterdag gaan uiteraard gewoon door! Ik zal nu echter geen berichten in de community plaatsen over de desbetreffende Masterclass. Communiceren kan gewoon en je kunt eigen topics aanmaken om discussies te starten.

Ik zie veel mooie initiatieven, inspiratie en tips in de community ontstaan. Mensen worden ├ęcht geholpen in hun persoonlijke ontwikkeling en dat is precies waar deze community voor bedoeld is. Ga vooral door met elkaar inspireren, motiveren en helpen.

Tot 8 februari! :)

Met inspirerende groet,
Leroy
Coby Boelen 3 jaar geleden geplaatst
Leroy geniet lekker van je vakantie en je komt weer vol energie terug!
Wietse Siebenga 3 jaar geleden geplaatst
Enjoy Leroy!
Leroy Seijdel 3 jaar geleden geplaatst
Bedankt @cobyboelen en @wietsesiebenga! :)

Ik heb een heerlijke vakantie gehad en een indrukwekkend landschap gezien (zie de foto). Ondertussen weer aan het opstarten en ik heb er weer zin in om de community naar een hoger niveau te tillen en zoveel mogelijke mensen te inspireren.

Laten we er samen iets moois van maken!
Sandra Lakebrink 3 jaar geleden geplaatst
@leroyseijdel
ik heb je via fb een goede vakantie gewenst en daarna gezien dat je het heel leuk hebt gehad. De batterij weer helemaal opgeladen?
Dan kun je er weer tegenaan!
Leroy Seijdel 3 jaar geleden geplaatst
Dankje @sandralakebrink! Ik ben er weer klaar voor :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 25 January 2017 om 08:53
Aantal lezers 24
Aantal reacties 6