Master your time + vraagje

Laatste reactie 14/09/2019 20:06 door André
· Markeren als ongelezen
Geeske Braams 1 jaar geleden geplaatst
Ik ben enthousiast het boek Master your time aan het volgen. Zit nu bij werkboek 3. Heb netjes een takenlijst gemaakt (mijn eerste keer, ben niet van todolijstjes, maar in mijn hoofd zijn er natuurlijk altijd todo's) en deze ingedeeld naar de 4 G's. Ben alleen een beetje verward, want op deze takenlijst komt eigenlijk weinig voor dat met mijn langetermijndoel te maken heeft. Vraag mij af of ik het wel goed begrepen heb. Kan iemand mij op weg helpen?
Alvast hartelijk dank.

Mijn takenlijst:
Gezond: structuur aanbrengen; gezond eten; bewegen
Geld: werk zoeken dat bevredigt; goedkoper leven; geen geld aan onnodige zaken uitgeven; investeren in financieel plan; netwerkmarketing leren/oefenen; belastingdienst uitzoeken
Geluk: manden bekleden; cadeaus maken Hawaireis; chants leren Hawaireis; bellen met moeder, broer, neef, 3 vrienden;
Groei: structuur aanbrengen; spirituele boeken lezen; Hawaïaans leren met DuoLingo;
Leroy Seijdel 1 jaar geleden geplaatst
Bedankt voor je enthousiasme en vraag binnen de community @geeske3. Goede vraag!

Wat zegt dit over jouw doelen denk je? 😉 En wat zou er gebeuren als je vanuit het langetermijndoel gaat denken? Hoe zou je lijstje dan aangevuld worden? En zou dat je nog meer energie geven of niet?

Ik ben benieuwd!

PS: ik denk dat ook o.a. @froukje2, @anitavanagtmaal​, @sanja​, @andrvangarderen​, @athaljamara​, @jelle25, @didier2​, @karin194​ en @rofaidanafi​ hier wel wat over kunnen zeggen!?
André van Garderen 1 jaar geleden geplaatst
Hoi @geeske3

Ik denk dat jijzelf en @leroyseijdel al het juiste antwoord hebben gegeven. Jouw doelen (taken) zijn gericht op de korte termijn. Daar is op zich niets mis mee. Met deze doelen leg je de basis voor je doelen op de lange termijn. De vraag is dus: Wat is je langetermijn doel? Wat wil je bereiken en wat wil je hiervoor doen en laten? 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 September 2019 om 12:21
Aantal lezers 31
Aantal reacties 3