Ik doe mijzelf op teveel vlakken tekort

Laatste reactie 03/11/2020 20:34 door Pascal
· Markeren als ongelezen
Harro van den Berg 6 maanden geleden geplaatst
Hallo, ik ben Harro. Op zich ben ik tevreden met wat ik doe, maar totaal ontevreden met wat ik ermee bereik. Ik kan heel goed lang achtereen volgens een planning werken, maar merk ook dat ik na een verstoring (lang weekend weg of zo) moeite heb om de draad weer op te pakken. Ik ben goed in een heleboel dingen een beetje doen in plaats van dat ik één ding heel veel doe. En ik doe mijzelf tekort door te vaak JA tegen anderen te zeggen waardoor ik NEE tegen mijzelf zeg. Ik heb mijzelf "onder druk" gezet door een website te beginnen om daar mijn stapjes op weg naar het realiseren van mijn doelen en public te delen. Ik hoop met de "Nooit meer uitstellen"-training meer focus, doelgerichtheid en discipline te ontwikkelen.
Susan 5 maanden geleden geplaatst
Knap dat je lang aan een planning kan werken. Tot nu toe gaat t daar bij mij al mis. uhoh.. 
Give yourself some credits for that maybe? ;-)

Verder herkenbaar.. Let's go! :D
Pascal Neleman 5 maanden geleden geplaatst
Heel herkenbaar Harro. De 'master your goals' video heeft mij wel houvast gegeven bij het stellen van doelen en daarmee het (kunnen) maken van keuzes waar dat nodig is! 

Heel veel succes, maar vooral plezier met deze reis.

Harro van den Berg 5 maanden geleden geplaatst
Hallo Pascal, ik heb een maand geleden bewust veel tijd gestoken in mijn to-do lijst. Dingen die gevoelsmatig belangrijk waren maar totaal niet bij zouden dragen aan verandering in mijn leven heb ik verplaatst naar een lijst 'vrije tijd'. En daar heb ik vervolgens ook nog eens een heleboel van geschrapt. Van wat voor mij in kwadrant 2 (van Eisenhower) viel ben ik gaan inplannen in mijn agenda. En gaandeweg heb ik moeten concluderen dat ook dat te hoog gegrepen was en ben ik verder gaan schrappen. En ik zal nog regelmatig wat moeten aanpassen. Maar voor mijn gevoel ben ik op de goede weg. Ik lees veel, ook uit de lijst met boeken die Leroy op zijn website heeft staan. Dat heeft mij de afgelopen jaren al redelijk op weg geholpen. Wat Leroy biedt is een mooie aanvulling om te ervaren hoe, onder ander, hij het in de praktijk heeft gebracht. Wie weet maak ik ooit nog eens de stap naar de VIP in de hoop een buddy te vinden. Want dat zou zeker nog een welkome aanvulling zijn.
Pascal Neleman 5 maanden geleden geplaatst
Hallo Harro, ik ben voor mijn gevoel de afgelopen maanden de puinhopen van mijn leven aan het opruimen. Doordat ik nooit ben toegekomen aan wie ik ben en wat ik wil, een gezin wat extra aandacht nodig heeft, barst van de ideeën en nooit geleerd heb om dit allemaal te handelen liep ik vast. De lijstjes die jij beschrijft, het schuiven, van alles willen, gemotiveerd zijn en toch weer merken dat de lat te hoog ligt ... bijsturen, heeeel herkenbaar.
Gelukkig heb ik op alle vlakken vorderingen kunnen maken. Daarvoor had ik behalve alle boeken ook de ondersteuning van diverse online programma's nodig (mede omdat ik ook ga starten met mijn bedrijf). Met de drive die jij uitspreekt, gun ik je dit ook en weet zeker dat jouw dat gaat lukken! Ben heel benieuwd naar je updates.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 October 2020 om 21:52
Aantal lezers 14
Aantal reacties 5