Ik ben Charles van Veen (VIP 1.0)

Laatste reactie 08/02/2017 07:50 door Leroy
· Markeren als ongelezen
Charles van Veen 5 jaar geleden geplaatst
Vandaag VIP lid geworden en heb hoge verwachtingen van al het mooie dat hier nog gaat komen.
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
Dag @charlesvanveen,

Bedankt voor je bericht en aanmelding! Wat zijn je verwachtingen? En wat hoop je binnen de community aan te treffen? :)

Ik heb je zojuist een mail gestuurd met meer informatie over het VIP-Lidmaatschap. Je hebt direct toegang gekregen tot het VIP-gedeelte van onze community. De eerste masterclasses staan al voor je klaar. We houden contact met elkaar en ik zie je reactie graag tegemoet!

Met inspirerende groet,

Leroy
Charles van Veen 5 jaar geleden geplaatst
Dank je wel Leroy. Mail ontvangen. Ik ben heel leergierig en werk graag aan mijn (spirituele) groei. Ik deel graag met anderen wat ik heb geleerd in mijn leven, en dat doe ik op dit moment met name via een Facebook groep met ruim 14.000 leden en een online Blog. Ik noem het blog Je Ware Zelf. Dat omvat natuurlijk heel veel dingen. Ik leer elke dag en denk dat ik ook hier weer heel veel kan leren en samen met anderen kan werken aan het blijven groeien.

Charles
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
Dag @charlesvanveen,

Bedankt voor je reactie. Wat betekent 'groei' voor je? Wanneer ben je aan het groeien? En wat voor gevoel geeft het je om te groeien?

We zijn sinds een maand begonnen met de community en ondertussen zijn er al bijna 1.300 leden, dus we zitten in een stijgende lijn. De community begint al vrij vroeg naamsbekendheid te krijgen. Naar mijn mening kunnen het beste van elkaar leren door onze ervaringen over persoonlijke ontwikkeling met elkaar te delen.

Dit kun je nu doen met de VIP-leden in het board 'VIP-Masterclasses', maar je kunt ook je beste zelfhulpboeken en je successen delen in de verschillende boards.

Ik ben benieuwd naar je doelen. Wat zijn je doelen voor dit jaar Charles? Laten we samen op reis gaan en contact met elkaar houden. Leuk dat je meedoet.

P.S. wat is de naam van je Facebookpagina en de website van je blog? Als ik 'Je Ware Zelf' intik kom ik een website van iemand anders tegen.

Groetjes,

Leroy
Charles van Veen 5 jaar geleden geplaatst
Leroy, ik doe alles samen met mijn vrouw Barbara Miller. De Facebook groep is https://www.facebook.com/groups/praktischespiritualiteit/, de Facebook Community pagina is https://www.facebook.com/spiritualiteitnieuws/ en het blog is https://barbaramiller.nl/blog/

Mijn doelen zijn om nog veel meer te leren, om nog veel meer mensen te helpen, onder andere door hard te werken aan het vergroten van de belangstelling voor de FB pagina en groep en het blog, waar heel veel staat en zal komen over zelfhulp en spiritualiteit. Dit is ook een reden waarom het lidmaatschap hier me meteen aantrok. Dingen samen doen, samen leren en samen groeien.

Groetjes,

Charles
Sandra Lakebrink 5 jaar geleden geplaatst
@charlesvanveen

Welkom Charles,

Interessant wat je doet allemaal.

Ik ga je zeker volgen.

succes in deze community

groeten,

Sandra
Charles van Veen 5 jaar geleden geplaatst
Dank je wel Sandra, en insgelijks :-)
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
Dag @charlesvanveen,

Je hebt al een mooi bereik via je Facebookpagina's! Wat grappig dat Barbara je vrouw is. Ik zag laatst dat ze een blog van mij op jullie site had gezet ('Tijd voor jezelf: 5 slimme tips'). Mocht je meer artikelen/blogs willen delen of op een andere manier de samenwerking willen aangaan, dan sta ik daar open voor. Net als jij deel ik graag waardevolle informatie met mensen. De FB pagina ziet er goed uit. Mijn complimenten! :)

Onze visies sluiten mooi bij elkaar aan. Je wilt meer leren, mensen helpen en de belangstelling van je FB pagina verder vergroten. Ik mis je motivatie. Waarom wil je dit graag? Wat is de reden dat je je belangstelling voor je FB pagina wilt vergroten? Wat betekent 'meer belangstelling' voor je? En wanneer is er meer belangstelling? Wat is je doel? Waar wil je naartoe? En nog belangrijker: wat is je belangrijkste doel voor dit jaar?

Ik ben enthousiast en nieuwsgierig. Benieuwd naar je doelen :)

@sandralakebrink, dat komt mooi uit! Charles is net als jij VIP-lid, dus jullie kunnen daar ook sparren over de Masterclasses. Blijf kennis met elkaar delen.

Groet,

Leroy
Charles van Veen 5 jaar geleden geplaatst
Leroy, de doelstelling van zowel de Facebook Pagina en Community en de Blog/Website is om mensen bewust en wakker te maken en hun ware zelf te ontdekken. We leven immers om te groeien, en dat kan alleen als je bewust in het Nu leeft. Mijn motivatie daarvoor is simpel: ik ben niet tevreden met wat ik allemaal zie (gebeuren) in de huidige maatschappij waar alles meer en meer gericht is op materialisme. Ten koste van een heleboel dingen, zoals compassie, liefde, vrede. Dat wil ik graag veranderen, maar dat kan alleen als we samen de moed en wil opbrengen om dingen te veranderen. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de positieve invloed. Daarom is het belangrijk dat de FB pagina en community en de website/blog flink gaan groeien. Dat kan je meten aan het aantal leden, het aantal likes en het aantal bezoekers. In 2016 is het aantal leden op de groep meer dan verdubbelt, van 6.000 naar 13.000. En het aantal likes op de community pagina van 0 naar 27.000 (deze pagina is gemaakt in 2016). Op de website/blog heb ik sinds de start op 1 december 2016 al 54.000 bezoekers mogen ontvangen. Mijn doel is om die statistieken ook in 2017 weer te verdubbelen. Wij zijn graag bereid om daarbij samen te werken met iedereen die hetzelfde doel nastreeft c.q. mensen op de een of andere manier willen helpen om verder te groeien en hen inzichten en methoden te geven om zelf hun problemen in het leven aan te pakken en op te lossen. Zodat ze een goed en gelukkig leven hebben en bereiken wat ze zelf als doelen in hun leven hebben. Ik heb er niets op tegen om samen te werken met mensen die niet alles gratis doen, maar een bescheiden vergoeding vragen voor hun hulp. Zeker als die hulpverleners er zelf van moeten leven. Maar als de doelstelling van de hulpverleners puur gericht is op zelf-verrijking (in geld) dan houden we daar afstand van. Meestal kun je dat afmeten aan de prijzen die ze vragen voor hun hulp. Rijkdom heeft immers niets te maken met hoeveel geld je hebt, maar met hoeveel mooie en waardevolle dingen er in je leven gebeuren, mede door er zelf aan mee te werken, en persoonlijke groei.
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
Dag @charlesvanveen,

Bedankt voor je reactie! Wat betekent het voor je als je mensen bewust en wakker kunt maken om hun ware zelf te ontdekken? Wat voor gevoel geeft dit je? En wat betekent het ontdekken van 'je ware zelf' voor je? Wat moet er gebeuren om dit bij mensen te bereiken? Kortom: wanneer is je doel geslaagd? Wat moet daar voor gebeuren?

Wat een enorme groei hebben jullie al doorgemaakt. Hoe hebben jullie dit bereikt? Hoe zijn jullie van 0 naar 27.000 likes gegaan? En wat gaan jullie doen om dit aantal te verdubbelen?

Waar mogelijk wil ik je graag helpen met het bereiken van je doelen, of wellicht ken ik andere die een bijdrage kunnen leveren. Wat voor samenwerkingen zoek je? Wat wil je in de samenwerking terug zien? Wat voor activiteiten? En op welke manieren wil je dit vorm geven? Ik ben benieuwd.

Wat ik treffend vindt in je stuk is dat hulpverleners best geld mogen verdienen zolang het hoofddoel niet geld is, of het moet zijn om van rond te komen. Deze benadering past goed bij mijn doel voor 2017: voldoende geld verdienen om met mijn passie (mensen inzicht en inspiratie geven in persoonlijke ontwikkeling, zodat ze bewust aan hun eigen succes en geluk kunnen werken) rond te komen. Dit is voor mij een belangrijk onderdeel om mijn ware zelf te zijn.

Ik zie je bericht tegemoet :)

Groetjes,

Leroy
Charles van Veen 5 jaar geleden geplaatst
Leroy, De groei komt voort uit passie voor wat wij doen en het vele werk dat we met plezier doen. Door waardevolle informatie te verspreiden, dingen waar mensen echt wat aan hebben in hun leven, ontstaat een steeds groter wordende groep van mensen die blijk geeft van hun waardering daarvoor, zoals likes en lid worden van de groep.

Wij werken dagelijks aan ons ware zelf, voor ons betekent dat bewust in het NU leven en doen wat gedaan moet worden, doen waar we plezier in hebben en doen waar anderen baat bij hebben. Het is een fantastisch gevoel. Je staat steeds sterker in je leven, je groeit verder, je bent gelukkig en zo goed mogelijk gezond. Andere mensen helpen om hun ware zelf te worden en zijn betekent dat ze moeten leren om bewust te leven in het NU, actief te leven en te werken aan hun groei en hun doelen, hun dromen waarmaken, dankbaar zijn en die dankbaarheid ook uiten, positief leven.

Wij willen met iedereen samenwerken die net als wij het doel hebben om de wereld veel mooier te maken door mensen bewust te maken van wat ze in de kern zijn: een klein gemanifesteerd deeltje van het Universum dat op aarde is gekomen om verder te groeien, nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe lessen te leren. Samen werken maakt sterk. Je kan bijvoorbeeld dingen van elkaar delen, een event maken op Facebook, gedachten en meningen uitwisselen, kennis uitwisselen, de aandacht van anderen op elkaar vestigen enzovoort.

Wij kunnen en willen geen kader scheppen voor mensen die bij ons zouden passen voor samenwerking. Daden spreken veel meer dan woorden. Mensen die soortgelijke activiteiten doen zijn bijvoorbeeld lichtwerkers, hulpverleners op het gebied van zaken als mensen inzicht en inspiratie geven voor hun persoonlijke ontwikkeling, mensen die andere mensen advies en inzicht geven om hun problemen op te lossen, mensen die anderen helpen bij het genezen van fysieke en psychische "ziekten" (bijvoorbeeld met Reiki hulp of Silva Life methode of NLP). Daarbij gaat het natuurlijk ook om balans: het moet niet te zweverig zijn, maar ook niet te aards. Het maakt ons niet uit of anderen dit gratis doen of tegen vergoeding, zolang die vergoeding maar niet is bedoeld om alleen maar zichzelf te verrijken, waardoor de waarde van de hulp aan anderen vrijwel nihil wordt omdat dan niet het doel is om hulp te bieden maar om rijk te worden in geld. Als iemand dat wil, is dat haar of zijn keuze. Wij oordelen niet over anderen. Iedereen heeft vrije wil gekregen, daarom is oordelen niet op zijn plaats. We hebben niets tegen overvloed in je leven creƫren, in tegendeel, maar overvloed is voor elk mens weer anders dus dat moet elk mens voor zich bepalen. De doelstelling "Rijk worden in geld" is er een die kan leiden tot een (heel) vette bankrekening, maar zelden tot echt gelukkig zijn, vooral als je dat vele geld dan alleen voor jezelf houdt.
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
Dag @charlesvanveen,

Een mooie missie! Je schrijft dat jullie zelf dagelijks aan jullie Ware Zelf werken. Wat doen jullie om dagelijks te groeien? Kun je hier voorbeelden van geven? Ik vind het erg sterk dat je kennis, inspiratie en wijsheid wilt delen met anderen, maar nog sterker als je hier zelf bewust aan werkt. Dat maakt je geloofwaardigheid en authenticiteit een stuk hoger. Ik ben benieuwd hoe jullie dit doen.

Alle mogelijkheden die je noemt om kennis en inspiratie met elkaar te delen, wil ik juist in de 1 Minuut Community onder brengen. Juist op een apart platform weg van Facebook, zodat de berichten van ieder individu meer onder de aandacht komen. Ik ben hier nu een maand mee bezig en merk dat er steeds meer animo komt. Mooi om de overeenkomsten te zien tussen onze manieren van inspiratie delen.

Ik ben lid geworden van jullie Facebookgroep en kan hier een bijdrage leveren om de groep nog actiever te maken door middel van het delen van inspirerende quotes/blogs die passen bij jullie thema? Zoals meditatie/affirmaties om je zelfvertrouwen op te bouwen, positief denken oefeningen en visualisaties? Of gaan de blogs allemaal via jullie? Ik hoor graag hoe jullie dit voor je zien.

Ben benieuwd naar hoe jullie dagelijks aan jullie Ware Zelf werken. Ik vind de titel van jullie groep 'School voor Praktische Spiritualiteit' erg goed passen bij wat jullie doen. En toegankelijk. Dat hebben jullie goed gedaan. Mijn complimenten! :)

Groet,

Leroy
Charles van Veen 5 jaar geleden geplaatst
Leroy,

Aan je Ware Zelf werken betekent voor ons het verspreiden van de kennis die we zelf hebben opgedaan, nieuwe dingen leren en nieuwe ervaringen ondergaan die elke dag weer op je pad komen. Maar ook het analyseren van iets nieuws wat op je pad komt. Wat is het precies, kan ik er wat mee, past het bij mijn keuze van hoe ik wil leven en wat ik wil zijn. Enzovoort. Nieuwe inzichten, nieuwe lessen kunnen ook bij je komen door meditatie, door het onderzoeken en leren gebruiken van onbewuste vermogens die in je zitten, door astrale projectie en door bewust dromen. De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Niets komt voor niets op je pad, maar door zelfonderzoek kies je dan zelf of iets wat je tegenkomt voor jou op dat moment in je leven waardevol is om in je leven te integreren, of dat je het geestelijk "opslaat" voor toekomstig gebruik. Het kan zijn dat zulke dingen wegwijzers zijn naar mogelijkheden op een later tijdstip in je leven en je ontwikkeling.

Net als jij willen we ons niet beperken tot alleen Facebook, vandaar ook het blog waar we mee zijn gestart in december vorig jaar. Maar facebook met zijn meer dan een miljard gebruikers is natuurlijk wel een belangrijk middel om mensen te bereiken. Juist omdat facebook de grootste is van de sociale media, beperken we ons ook tot alleen facebook. Door het blog bereiken we nu ook mensen die niet op facebook zitten.

Wij willen met alle plezier dingen van jou delen, maar omdat we in feite 2 kanalen gebruiken voor communicatie naar geĆÆnteresseerden, zou de voorkeur zijn om dat te doen via het blog, van waaruit wij dan weer delen op facebook, zowel de community als de groep waar je lid van bent. Uiteraard zullen we dan in wat we van jou delen alles in tact laten zoals jij al hebt gepubliceerd of gepubliceerd wil zien. We delen wel vaker artikelen van anderen, aangevuld met onze eigen inzichten en ook wel vaak herschreven in onze eigen woorden, maar wel met behoud van eventuele links in het oorspronkelijke artikel en verwijzing naar waar we het vandaan hebben gehaald. Dat zorgt ook voor backlinks naar de oorspronkelijke publicatie, waardoor je weer hoger komt in zoekmachines. Als het gaat om foto's met teksten dan kun je die natuurlijk gewoon als bericht naar de groep sturen. Maar we hebben wel het standpunt dat op de groep zelf geen directe reclame moet komen, dus ook niet foto's die leiden naar iets buiten de groep of waarin een link staat naar iets anders op of buiten facebook. Voor dat soort dingen gebruiken we juist het blog. Daar kunnen we eerst checken of de links voor onze doelgroep waardevol zijn, ongeacht of dat een link is naar iets "commercieels" of naar puur informatie.

Voor contact buiten hier of op facebook om kun je ook naar ons emailen op barbara@barbaramiller.nl

Groet, Charles en Barbara
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
Dag @charlesvanveen,

De dingen die je noemt om aan Je Ware Zelf te werken ervaar ik zelf ook op deze manieren. Juist de verscheidenheid aan mogelijkheden en het eindeloze leerproces vind ik fascinerend. Wat bedoel je met geestelijk 'opslaan? Letterlijk geestelijk opslaan of door het op papier te schrijven zodat je het later terug kunt vinden? En er mee aan de slag kunt zodra het je beter uitkomt?

Helder verhaal Charles. Ik zal jullie een mailtje sturen met blogs die je mogelijk kunt gebruiken voor jullie website om nog meer kennis te kunnen delen. En als jullie dit met Facebook kunnen delen, is dat helemaal mooi meegenomen. Maar dat is aan jullie.

Groet,

Leroy
Charles van Veen 5 jaar geleden geplaatst
Dag @leroyseijdel

Met geestelijk opslaan bedoelen we letterlijk geestelijk opslaan. Op het moment dat je er rijp voor bent, komt het dan weer naar boven als vanzelf. Email ontvangen en beantwoordt.

Groet,

Barbara en Charles
Charles van Veen 5 jaar geleden geplaatst
@leroyseijdel Het eerste artikel van jou is geplaatst op het Blog, en de FB community en besloten groep.

https://barbaramiller.nl/blog/8-dingen-die-je-niet-op-school-leert/
Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
Dag @charlesvanveen,

Stukje over geestelijk opslaan is me duidelijk!

Bedankt voor het delen van het eerste artikel. Doorgaans gaat dit een stuk minder snel. Mijn complimenten naar jullie toe. Dank!

Groetjes,

Leroy
George Sugirtharajah 5 jaar geleden geplaatst
Beste Charles,

super verhaal en met jouw verhaal heb ik inspiratie gekregen om mijn te volgen en hier nog mer aandacht aan te geven dan dat ik nu doe! Echt gaaf en dank je wel!

Hartelijke groet, George
reactie op @georgesugirtharajah2:
Charles van Veen Heel veel succes gewenst :-)
5 jaar geleden

Beantwoorden

Leroy Seijdel 5 jaar geleden geplaatst
@georgesugirtharajah2,

Bedankt voor je compliment richting @charlesvanveen! Die heeft hij zeker verdiend :)

In het board 'Zelfhulpboeken' deelt Charles ook het boek 'Positief Denken' met je waardoor hij mede in staat was te bereiken wat hij nu heeft bereikt. Onder hetzelfde topic ('Positief Denken') schrijft hij nog meer inspirerende verhalen die concreet zijn toegespitst op de kracht van persoonlijke ontwikkeling.

Mocht je nog meer inspirerende verhalen van hem te weten komen, dan kun je hier ook nog even kijken :)

Ik ben benieuwd hoe het met je voortgang gaat. Veel succes George!

Groetjes, Leroy
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 January 2017 om 16:09