Hallo ik begin (weeeeer) opnieuw

Laatste reactie 07/11/2021 23:55 door Anita
· Markeren als ongelezen
sandra san 2 maanden geleden geplaatst
Volgens mij ben ik tegen de 2 jaar lid hier en ben er dit jaar nog maar 1x geweest en vorig jaar misschien 7 keer het schiet niet op omdat ik dit steeds zie oh dat moet ik nog kijken en dat moet ik nog uitzoeken, en komt dit programma bovenop wat ik allemaal nog moet doen.
tot nu toe heeft het niet gewerkt Dus ik ga het nog maar een keer proberen om hier 1 keer per week minimaal te zijn.
En dus ik begin weer opnieuw met mijn doelen zetten en poging hier bij te leren.

Sandra is mijn naam uit het mooie Twente. Midden 40 woon samen met mijn lieve vriendin <3
Ben benieuwd naar jullie verhalen en wie weet spreken we elkaar hier en daar af en toe.
Groetjessss
Gertjan Wieringa 2 maanden geleden geplaatst
Heeeee Sandra, 

zoooo herkenbaar; ik logde echt toevallig net weer in na weken inkakken. Afgelopen weken was ik een paar keer goed ziek, griep, corona restklachten,  en dan lig ik ook ineens weer helemaal uit t proces; ik logde toevallig net weer in om t weer helemaal op te pakken en dan kom ik jouw bericht tegen ?

ik heb er afgelopen maanden wel degelijk heel veel aan gehad ; mijn hele stdie project is weer op gestart naast het vele werk.


Ff voorstellen: ik ben mijn hele leven al zwaar ongedisciplineerd geweest, te weinig balans met plezier daardoor, wel tegen heug en meug in veel opleidingen behaald naast werk, met ernstige gevolgen; en in tegenstelling tot jou ; daardoor geen relatie met een leuke jongen haha

succes met de wekelijkse posts! ik zal ze bekijken
sandra san 2 maanden geleden geplaatst
nou zo te zien zijn we de 2 enige actievelingen deze tijd dus ik volg jou dan ook bij deze,.

ben wel ff 2 of 3 weken ertussenuit geen idee of ik daar internet heb

vervelend dat je c oana hebt gehad viel het mee? niet ernstig hoop ik?

zelf hou ik mijn immuumsysteem bij me veel veel veel vitamines en ook in de juiste hoeveelheden en we kweken tarwegrassap een powerboost ik denk dat we daarom tot nu toe de dans ontsprongen zijn 

verder blijf ik leven zoals ik deed en zeker niet om elke wissewasje de handen als een bezetenen wassen watn dan bouw je juist geen immuumssysteem op 

ik geloof niet in prikken dus mijn leven zal een stuk saaier worden nu ik uitgesloten ga worden,. 

ik blijf mijn droom houden een plek bij het bos buitenaf wonen en weinig nog met dit systeem te maken hebbben is mijn droom en de jouwe?
Marlinda 2 maanden geleden geplaatst
Hoi!! 
Wat fijn om in jullie berichten te lezen dat ik niet de enige ben. Ik ben zo'n twee jaar geleden lid geworden van dit platform en heb toen even actief deelgenomen. Vervolgens is het op de achtergrond geraakt en heb ik eigenlijk nooit meer de tijd en moeite genomen om het weer op te pakken (ook ik ben goed in uitstellen). Nu heb ik dus sinds 2 jaar weer ingelogd en ik ben echt voornemens hier actiever op te zijn, zodat we elkaar kunnen motiveren om meer acties te ondernemen en zo meer uit onszelf te halen. Het lijkt me leuk jullie beter te leren kennen!
Liefs, Marlinda
sandra san 2 maanden geleden geplaatst
Yeah das leuk!! Keep in youch
Anita Van Agtmaal 2 maanden geleden geplaatst
Leuk dat er nog een paar mensen actief worden hier. Ik ben al jaren lid hier en plaats ook al jaren iedere week (en maand en kwartaal en jaar) mijn doelen en evaluaties hier. Dat is bij mij een gewoonte geworden 
Ik heb niet zo veel tijd om overal lekker te gaan lezen hier (hoewel ik dat wel zou kunnen, maar dan blijf ik altijd veel te lang hangen, haha). 

Soms vind ik wel even de tijd en dan ga ik even de laatste berichten langs. En soms doe ik alleen het hoogst noodzakelijke: even mijn eigen doelen en evaluatie neerzetten en dan weer afsluiten. 

Als het me lukt volg ik jullie ook hier Sandra en Marlinde. Gert-Jan volg ik al. 
Leuk om elkaar een beetje te stimuleren en bij de les te houden...

Succes allemaal. Groetjes
Anita
reactie op @anitavanagtmaal:
Lidia Boneschansker-Westers Hoi!
Ook ik start hier weer na een te lang zomerreces.
De wintertijd komt eraan en dat doet me eraan denken dat ik zo’n strak ochtendritueel had voor de zomervakantie... maar de vakantie was te kort, onvoldoende uitgerust en dus draai je weer in het rood qua energie en uiteindelijk fitheid. Dus: mezelf een schop onder de kont gegeven, we GAAN WEER!
En ik zie bekende namen hier reageren: zet ‘m op en laten we elkaar scherp houden! Groetjes, Lidia

1 maand geleden

Beantwoorden

Anita Van Agtmaal Goed plan Lidia! Het klinkt ook heel herkenbaar. Ook ik ben mijn ochtendritueel (en avondritueel dus) al weer een hele tijd kwijt. Bepaalde dingetjes lukken wel, maar het helpt mij zeker om scherp te blijven door hier regelmatig te posten hoe het gaat. Hopelijk lukt dat jou ook. Dan gaat het toch vanzelf in kleine stapjes vooruit, is mijn ervaring. 
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Henk 3 weken geleden geplaatst
Hier hetzelfde. Vul enthousiasme begonnen, toen een behoorlijke dip en gebrek aan concentratie. Heeft blijkbaar tijd nodig. Heb een nare ervaring waarvan Devin op de hoogte is. Komt soms nog erg hard aan.
reactie op @henk97:
Anita Van Agtmaal Succes @henk97​! Het gaat vaak in golven beter en minder. Als je het kunt opbrengen om met iets kleins te beginnen, zul je zien dat je toch langzaam weer vooruit gaat. 

Zet hem op! 

Groetjes
Anita
2 weken geleden

Beantwoorden

Katrien Hoefman 3 weken geleden geplaatst
Oef, blij te lezen dat ik niet de enige ben die hier niet regelmatig kom. Nu ik alle berichtjes gelezen heb, en ook enkele motiverende woorden heb gelezen, ben ik ook blij dat ik terug gekomen ben en ik ga voor dit programma nu wekelijks minstens 1 uur inplannen of hiervoor toch mijn best doen.
Keep you posted.
reactie op @k14:
Anita Van Agtmaal Veel succes Katrien! De eerste stap heb je weer genomen. Het begin is er. Nu volhouden. "Gewoon" inplannen iedere week en even hier inloggen om iets te doen. 

Veel succes! 

Groetjes
Anita
2 weken geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 September 2021 om 17:14
Aantal lezers 26
Aantal reacties 12