Hallo ik begin (weeeeer) opnieuw

Laatste reactie 21/02/2022 12:33 door sandra
· Markeren als ongelezen
sandra san 8 maanden geleden geplaatst
Volgens mij ben ik tegen de 2 jaar lid hier en ben er dit jaar nog maar 1x geweest en vorig jaar misschien 7 keer het schiet niet op omdat ik dit steeds zie oh dat moet ik nog kijken en dat moet ik nog uitzoeken, en komt dit programma bovenop wat ik allemaal nog moet doen.
tot nu toe heeft het niet gewerkt Dus ik ga het nog maar een keer proberen om hier 1 keer per week minimaal te zijn.
En dus ik begin weer opnieuw met mijn doelen zetten en poging hier bij te leren.

Sandra is mijn naam uit het mooie Twente. Midden 40 woon samen met mijn lieve vriendin <3
Ben benieuwd naar jullie verhalen en wie weet spreken we elkaar hier en daar af en toe.
Groetjessss
Gertjan Wieringa 8 maanden geleden geplaatst
Heeeee Sandra, 

zoooo herkenbaar; ik logde echt toevallig net weer in na weken inkakken. Afgelopen weken was ik een paar keer goed ziek, griep, corona restklachten,  en dan lig ik ook ineens weer helemaal uit t proces; ik logde toevallig net weer in om t weer helemaal op te pakken en dan kom ik jouw bericht tegen ?

ik heb er afgelopen maanden wel degelijk heel veel aan gehad ; mijn hele stdie project is weer op gestart naast het vele werk.


Ff voorstellen: ik ben mijn hele leven al zwaar ongedisciplineerd geweest, te weinig balans met plezier daardoor, wel tegen heug en meug in veel opleidingen behaald naast werk, met ernstige gevolgen; en in tegenstelling tot jou ; daardoor geen relatie met een leuke jongen haha

succes met de wekelijkse posts! ik zal ze bekijken
sandra san 8 maanden geleden geplaatst
nou zo te zien zijn we de 2 enige actievelingen deze tijd dus ik volg jou dan ook bij deze,.

ben wel ff 2 of 3 weken ertussenuit geen idee of ik daar internet heb

vervelend dat je c oana hebt gehad viel het mee? niet ernstig hoop ik?

zelf hou ik mijn immuumsysteem bij me veel veel veel vitamines en ook in de juiste hoeveelheden en we kweken tarwegrassap een powerboost ik denk dat we daarom tot nu toe de dans ontsprongen zijn 

verder blijf ik leven zoals ik deed en zeker niet om elke wissewasje de handen als een bezetenen wassen watn dan bouw je juist geen immuumssysteem op 

ik geloof niet in prikken dus mijn leven zal een stuk saaier worden nu ik uitgesloten ga worden,. 

ik blijf mijn droom houden een plek bij het bos buitenaf wonen en weinig nog met dit systeem te maken hebbben is mijn droom en de jouwe?
reactie op @sandrasan:
Gertjan Wieringa Gaaf @sandrasan  , leuk dat je er weer beeeeeeeent yeahhhhhh en leuk; over je immuun systeem opbouwen; ik heb een heuse tartwegras kweekset met vernevelaar erin; ga ik na mijn studie project na 22 februari weer gebruiken yeahhh cu in de 'wekelijkse planning 2022 (nieuw)'  dat is de letterlijke tekst
3 maanden geleden

Beantwoorden

sandra san hey kweek je tarwegras wat leuk nou onze kas is hier bijna klaar we gaan dit jaar weer volop kweken je kan bij mij biologische taerwgras zaad bestellen als je wilt en kweekbakken ;-) ja leuk je weer te horen ik lees dat je merdere berichten hebt geplaatst ik ga ze nu opzoeken ;-)
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Marlinda 8 maanden geleden geplaatst
Hoi!! 
Wat fijn om in jullie berichten te lezen dat ik niet de enige ben. Ik ben zo'n twee jaar geleden lid geworden van dit platform en heb toen even actief deelgenomen. Vervolgens is het op de achtergrond geraakt en heb ik eigenlijk nooit meer de tijd en moeite genomen om het weer op te pakken (ook ik ben goed in uitstellen). Nu heb ik dus sinds 2 jaar weer ingelogd en ik ben echt voornemens hier actiever op te zijn, zodat we elkaar kunnen motiveren om meer acties te ondernemen en zo meer uit onszelf te halen. Het lijkt me leuk jullie beter te leren kennen!
Liefs, Marlinda
reactie op @marlinda2:
Gertjan Wieringa Heee @marlinda2​ en @lidia893 en @henk97 Ik moest even zoeken naar jullie naam; en dat doe ik nu door met rechtermuis op een naam te druken en dan in een nieuwe pagina je profiel te openen; Ik ben benieuwd naar wat meer informatie over jullie en wat je wilt bereiken en wat jouw On Minute Habits zijn die je daarvoor wilt opbouwen.  even een update, ook naar @sandrasan​ haha; we zitten met zin allen actief onze doelen te delen op de 'Master your goals' afdeling en daarbinnen op de 'Wekelijkse doelen (nieuw) 2022 '  te delen; iedere website heeft zo zijn onhandigheden en op deze community website is het soms even zoeken; maar @bartkoppers​ heeft weer even een nieuwe thread aangemaakt in die wekelijkse planning.  En daar doe ik zowel mijn hoofddoelen visualiseren (zodat je me meteen leert kennen)  en ook -per week- de dagelijkse doelen.  En @anitavanagtmaal​ heeft ons daar geleerd om week evaluaties via de vier G's te doen; Groei, Gezondheid, Geld, Geluk.  Zij gebruikt van die mooie groene vinkjes en rode kruizen (die copieer ik altijd van haar haha). ff kort voorstellen: Ik ben iemand die studie maatjes zoekt, online dus, in verband met opleiding naast werk, terwijl ik nog een middelbare scholier uitstel mentaliteit heb.  En ik ben naast mijn loondienstwerk, een eigen praktijk aan huis en online aan het opzetten. En 22 februari heb ik een mega deadline voor een groot eindproject van een opleiding, aahh help! Het stimuleert mij al om te posten wat ik op een dag/week wil doen en de resultaten kan posten en af en toe een reactie van iemand krijg middels een thumbs up of tekstje. Benieuwd wat jij van de community nodig hebt/prettig vindt! groeten @gertjanwieringa
3 maanden geleden

Beantwoorden

sandra san 8 maanden geleden geplaatst
Yeah das leuk!! Keep in youch
Anita Van Agtmaal 8 maanden geleden geplaatst
Leuk dat er nog een paar mensen actief worden hier. Ik ben al jaren lid hier en plaats ook al jaren iedere week (en maand en kwartaal en jaar) mijn doelen en evaluaties hier. Dat is bij mij een gewoonte geworden 
Ik heb niet zo veel tijd om overal lekker te gaan lezen hier (hoewel ik dat wel zou kunnen, maar dan blijf ik altijd veel te lang hangen, haha). 

Soms vind ik wel even de tijd en dan ga ik even de laatste berichten langs. En soms doe ik alleen het hoogst noodzakelijke: even mijn eigen doelen en evaluatie neerzetten en dan weer afsluiten. 

Als het me lukt volg ik jullie ook hier Sandra en Marlinde. Gert-Jan volg ik al. 
Leuk om elkaar een beetje te stimuleren en bij de les te houden...

Succes allemaal. Groetjes
Anita
reactie op @anitavanagtmaal:
Lidia Boneschansker-Westers Hoi!
Ook ik start hier weer na een te lang zomerreces.
De wintertijd komt eraan en dat doet me eraan denken dat ik zo’n strak ochtendritueel had voor de zomervakantie... maar de vakantie was te kort, onvoldoende uitgerust en dus draai je weer in het rood qua energie en uiteindelijk fitheid. Dus: mezelf een schop onder de kont gegeven, we GAAN WEER!
En ik zie bekende namen hier reageren: zet ‘m op en laten we elkaar scherp houden! Groetjes, Lidia

7 maanden geleden

Beantwoorden

Anita Van Agtmaal Goed plan Lidia! Het klinkt ook heel herkenbaar. Ook ik ben mijn ochtendritueel (en avondritueel dus) al weer een hele tijd kwijt. Bepaalde dingetjes lukken wel, maar het helpt mij zeker om scherp te blijven door hier regelmatig te posten hoe het gaat. Hopelijk lukt dat jou ook. Dan gaat het toch vanzelf in kleine stapjes vooruit, is mijn ervaring. 
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Henk 6 maanden geleden geplaatst
Hier hetzelfde. Vul enthousiasme begonnen, toen een behoorlijke dip en gebrek aan concentratie. Heeft blijkbaar tijd nodig. Heb een nare ervaring waarvan Devin op de hoogte is. Komt soms nog erg hard aan.
reactie op @henk97:
Anita Van Agtmaal Succes @henk97​! Het gaat vaak in golven beter en minder. Als je het kunt opbrengen om met iets kleins te beginnen, zul je zien dat je toch langzaam weer vooruit gaat. 

Zet hem op! 

Groetjes
Anita

6 maanden geleden

Beantwoorden

Katrien Hoefman 6 maanden geleden geplaatst
Oef, blij te lezen dat ik niet de enige ben die hier niet regelmatig kom. Nu ik alle berichtjes gelezen heb, en ook enkele motiverende woorden heb gelezen, ben ik ook blij dat ik terug gekomen ben en ik ga voor dit programma nu wekelijks minstens 1 uur inplannen of hiervoor toch mijn best doen.
Keep you posted.
reactie op @k14:
Anita Van Agtmaal Veel succes Katrien! De eerste stap heb je weer genomen. Het begin is er. Nu volhouden. "Gewoon" inplannen iedere week en even hier inloggen om iets te doen. 

Veel succes! 

Groetjes
Anita

6 maanden geleden

Beantwoorden

Gertjan Wieringa Heee Katrien, met  @k14 ik krijg jouw naam tag niet in beeld ; doet die het nog en zie je dit bericht en hoe kunnen we iets aan jou richten, met welke naam tag, die vanmij is @gertjanwieringa​  Ik hoop dat je je weer geinspireerd voelt , en inderdaad je bent niet de enige die soms van de communityradar verdwijnt;  Hele fijne dagen en ik doe bij de afdelingOlanning en doelen mijn wekelijkse doelen , soms zit ik er even iedere dag op , soms dus een paar weken niet aahh ik ga t wekelijks bijhouden is nu een van min Mini Habits naar meer discipone en ivm redden van mijn studie poject Groeten!
4 maanden geleden

Beantwoorden

Gertjan Wieringa Ik sluit me aan bij @raymondbesems​ ; succes weer met opstarten hier Katrien.. als ik @k14 doe, zoals in je profiel, dan pakt die t niet op dus mensen kunnen je volgens mij niet noemen in hun posts (alleen door op jou eigen post te reageren kan ik je bereiken) En even dank aan @anitavanagtmaal​ die al jaren deze site enthousiast op gang houdt, dat doe je super   Anita, wilde ik ff zeggen; geft me een levendig gevoel over deze site, waardoor ik t weer extra stimulerend vindt om hier te posten wat ik bereikt heb. Thanks
3 maanden geleden

Beantwoorden

Anita Van Agtmaal Dankjewel voor het compliment weer @gertjanwieringa​.  En wat vreemd dat @k14 niet pakt. Bij mij ook niet. Misschien heeft K14 ondertussen de community verlaten...?😳
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Raymond Besems-Fagoe 4 maanden geleden geplaatst
Veel succes Katrien!
sandra san 3 maanden geleden geplaatst
succes iedereen ik ben ook weer voor hoe lang het duurt back on track haha
reactie op @sandrasan:
Anita Van Agtmaal En nu volhouden @sandrasan​! Veel succes. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

sandra san Dankje nou ik heb deze melding al gevonden dus begin is goed ;-)
3 maanden geleden

Beantwoorden

Gertjan Wieringa Ja! Ik sluit me aan bij @raymondbesems​, succes met weer opstarten @k14  je naam lijkt niet te pakken als ik @k14 doe ?
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Marlinda 3 maanden geleden geplaatst
Wat leuk om te lezen dat jullie het weer oppakken! Ik heb dit platform in geen maanden bekeken (oeps) en zag een melding voorbij komen in mijn inbox. Dus toch weer even gekeken en gelijk de motivatie om het weer op te pakken! @gertjanwieringa​ je hebt het over een studie die je doet naast je werk, wat leuk! Wat voor studie volg je? Ik ben ook van plan om naast mijn werk weer te gaan studeren. Pittig maar wel erg leuk! En ik ben ook een echte uitsteller dus wellicht kunnen we elkaar helpen/motiveren.  Ik ben de afgelopen tijd ook veel bezig geweest met plannen en doelen opstellen en deze ook daadwerkelijk uitvoeren. Het blijft lastig maar het begin is er en met kleine stapjes gaat het steeds wat beter. Ik hoop jullie hier vaker te spreken! Groetjes, Marlinda
Gertjan Wieringa 3 maanden geleden geplaatst
Heee @marlinda2​ ,  leuk dat je door de meldingen in je inbox weer hier terecht bent gekomen! En benieuwd naar je doelen en planningen.  Vor andere herstarters; er zijn steeds meer leden actief aan het worden en het leuke is; dat kan je zelf blijkbaar bereiken door mensen in topics te noemen en te verwijzen naar waar op het ogenblik het meeste aanwezig zijn; de 'Wekelijkse planning 2022 (nieuw)' in de afdeling 'Master your goals'.  op deze site heet je @marlinda2​ zo vond ik uit door op je naam te klikken. Door @ te typen en je naam en dan even wachten, dan komt er zo een uitklap menu met allerlei Marlinda's haha; en door je foto van je profiel daarbij kon ik je ook herkennen .  Hint hint naar andere gebruikers hier ; zo kan je elkaar dus precies vinden en noemen in je tekstjes en dan krijgt zo iemand een berichtje dat ie genoemd is op deze site..en zo houd je zelf hier de boel levendig en productief yeahh. In antwoord op je vraag Marlinda; Ik doe een opleiding tot Cognitief GedragsTherapeut , de CGT opleiding, bestaande uit jaren lang vakken volgen (naast mijn werk), die heb ik af,  en dan nog mijn huidige een eindproject N1 genoemd. Dat project doe ik al jaren over om af te ronden,  aaahh. Over twee weken deadline. One Minute discipline gewoonte; 3 uur per dag studie op niet-werk dagen. Ik ben inmiddels ook gaan kijken naar andere nieuwe leden in de afdeling 'Stel jezelf voor' en daar bleken veel nieuwe leden bijgekomen te zijn. dus aan  @marleen2 @robert120​​ @nicolien3@mandy59823@sabrina78480@bart229@kathleen53353@stanhulskamp@angelina2@irene40@sam855@annekeswartjes​ doe ik bij deze ook hartelijke groeten en welkom,  sorry dat ik zo laat op jullie reageer,  ik keek zelf een tijdje niet naar nieuw binnen gekomen leden en kwam ook niet op het idee om daar te kijken naar nieuwe leden die vlak voor mij binnen gekomen waren. Bij deze! cu bij de 'Wekelijkse planning 2022 (nieuw)' in de afdeling 'Master your goals'.  Daar staan nu de meest concrete (sub) doelen van iedereen en de One Minute discipline gewoontes in de vorm van wekelijkse planningen van en wekelijkse realisaties/non-realisaties. Groeten aan allen! En bedankt voor de likejes en reacties op mijn doelen; dat helpt me echt en ik hoop echt steeds meer te leren om dat klotige uitstelgedrag te doorbreken en lekker mijn mooie doelen te behalen, thanks. Hoop dat jullie t niet erg vinden dat ik jullie af en toe stalk :>>>
reactie op @gertjanwieringa:
Anita Van Agtmaal Haha @gertjanwieringa​. Je bent de boel hier behoorlijk aan het opschudden! Goed bezig hoor.  Mij lukt dat niet (of: ik geef daar geen prioriteit aan...). Want ik kan hier hele avonden in deze community zitten kijken en scrollen, maar dan komt er niks van mijn andere doelen.  Voor mij dus altijd het wekkertje: niet langer dan 20 minuutjes. En dan uitloggen en weer over tot de orde van de dag.... Heel, heel, heel fijn dat jij hier zo actief bent!!!! Maar laat het nu niet leiden tot uitstelgedrag, nu die deadline heel dichtbij komt voor je studie he.... Die heeft voor jou nu echt even prioriteit toch?  pffff, sorry hoor, haha. Waar bemoei ik me mee...  Maar bij mij werkt het zo. Als ik hier iedereen ga beantwoorden en helpen, gaat mijn avond daar mooi aan op en heb ik weer de dingen die ik had willen doen uitgesteld...  Hopelijk kun jij daar beter mee omgaan.  Groetjes en zet hem op Gert-Jan. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Gertjan Wieringa Ja klopt hoor Anita, vaak begin ik maar met eerst hier wat lezen en interesse tonen ,  alvorens aan mijn eigen werk te beginnen.  Ik denk dat ik iets directers nodig heb dus ik hoop dat er ooit zoiets ontstaat, een studie clubje...dat porobeer ik een beetje te creeeren, hoop dat meerdere mensen dat leuk en zinvol vinden; wat vaker hier op de site zijn en samen in de Timer Focus To do app groep zitten; dat is een app waarin naast leuke tijdsgrafiekes van taken ook een groeps app mogelijkheid zit : ik krijg toch het idee dat deze site anders teveel overloopt als mensen t als een soort whasapp groepje zouden gaan inzetten.  Maar dat is wel wat ik zoek; directere monitoring endirecter kunnen appen, totaal vrijblijvend natuurlijk om er wel of niet in te reageren.  Maa goed ik ben al blij met dagelijks kunnen posten hier. Groet en goed dat je je aanwezigheid beperkt houdt hier haha en toch ben ik blij met je berichtjes aahhh, knalluuhhh
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Abdoel a 3 maanden geleden geplaatst
Ook ik moet toegeven dat ik maar een paar keer ben geweest, ik begon wel heel actief mee te doen maar op een gegeven kwamen andere interessante dingen op mijn pad wat ik maar voor de helft deed, hoewel er altijd gezegd was focus op een ding, deed ik ook in het begin maar het is een kunt om vol te houden, ik ben begonnen met een business starten daarna kwam marketing op mijn pad begon ook een ict opleiding op een gegeven moment deed ik er ook cryto en zo heb ik nou ja een beetje gefaald nog niet helemaal ik hoopte op een omzet van 10 k wat uit eindelijk maar 5 was en nu toch weer besloten om mee te doen. het word nu wel wat moeilijker omdat ik ook een baantje heb nu werk ik met kwetsbare mensen als chauffeur en ook corona opgelopen maar nu gelukkig weer hersteld op een verkoudheidje na, ik ben wel blij dat   iedereen zich kwetsbaar  opstelt en tips geven om mekaar te motiveren. groetjes Abdoel
sandra san 2 maanden geleden geplaatst
Hoi @Abdoel wat shit te lezen ja ik herken het wel op teveel dingen gefocused heb je btw de 5k nog laten staan? ik heb ook veel verlies ik laat het staan en tussendoor verkoop ik wat en koop ik weet wat aan,.. duimen dat al het verlies weer terugkomt succes met alles
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 September 2021 om 17:14
Aantal lezers 49
Aantal reacties 14